Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

başbakan kılıçdaoğlundan bişi öğrenememi,ş galiba kılıçdaroğlu kanıtsızca kendisini eleştirdikçe başbakan yükseldi akp de my yi eleştirerek yükseliyor sağolun my ye verdiği bu istemsiz destek için

Belli olmaz vallaha koca başbakan kaldırabilir. Doğru da konuşmuş fakat daha önemli konular var onlarla uğraşsın.

Belli olmaz vallaha koca başbakan kaldırabilir. Doğru da konuşmuş fakat daha önemli konular var onlarla uğraşsın.

böle eleştiriler hep olur kadın ve aileden sorumklu bakan-meb bakanı yaprak dökümün az eleştirmediler 5 yıl sürdü

çok beklersın hayal kurma
basbakan dahıl kımsenın gucu yetmez kıskananlar çatlasın
bekle çıkmaz ayın son çarsambası bıle olmaz

Yemişim politikasını da etkisini de
ÖNCE TERÖRLE İLGİLENSİN TERÖRÜ BİTİRSİN ÇOK SAVUNDUĞUN BAŞBAKANIN
SONRA DİZİLERİ KALDIRIRIZ.

basbkanı hurrem yerle yeksan eder

bunu görünce aklıma bir caps geldi
hürrem türkiyeyi ben yöneticem diyordu başbakan bu kadından kurtulmak lazım diyordu hütrrem o da bir şey mi amerikayı da ben yöneticem diyodu obama erdoğan panpama katılıyorum diyodu hürrem konuştukçöa ikisinin de yüzü korkudan şekil değiştiriyodu

Yaprak dökümüyle bunun ne alakası var.Baktıklarki halkta Osmanlı sevgisi başladı beyazsoy'un da dediği gibi işte sizin atanız diyerek karalamaya çalışıyorlar.

Bir dizi karakterini gerçek sanıp havalara girenlerde var bu dünyada.

Yaprak dökümüyle bunun ne alakası var.Baktıklarki halkta Osmanlı sevgisi başladı beyazsoy'un da dediği gibi işte sizin atanız diyerek karalamaya çalışıyorlar.

örnekti o
ayrıca avrupa zaten bizi haremden çımayan bir ecdadımız varmış gibi tanıtıyor
araplara gelince bizi sırtımızdan vurmuş nankörler bizi iyi tanısa nolur tanımasa nolur

- - - Ekleme - - -

Bir dizi karakterini gerçek sanıp havalara girenlerde var bu dünyada.

bunu sen mi diyosun panpa

Sanki dizi dün başladı mahkemeye gitcekmiş dizi 74 bölüm oldu bu kadar zamandır kaldırılmadı daha da kaldırılmaz anca şike yapar reytignleri düşürür öyle ama koca başbakan bununla uğraşmaz heralde

Firuze'yi Allah'ın izniyle bi yollasak artacak reytingler

Ben diyorum varsa itirazın söyle hangi karakter gibi olmaya çalışmışım

izlediğin diziyi kastediyorum ölen karakter için cenaze namazı kılınmıştı
vadiye sataşma olarak algılarsın sen şimdi bir örenk de aşk ı memnu dan vereyim bihterin cenazesi-kırkı-yıldönümü ayrı ayrı anılmıştı

hürrem kanuni halvete gırerse ıyıce ucar

Her hafta girmeleri lazım aga malum 20 tane doğurtuyo sülo

- - - Ekleme - - -

Tamamda benle ne alakası var onu çözemedim.