istese kaldırır mahkemeye bile verirbabası gelse kaldıramaz kıskanmıs çatlamak bedava
İsterse kaldırır yanlız fazla uçmayın ama başka önemli işler var dizilerimi takip ediyor bu adam?
Diziyi izlemiyorum ama böyle sorunlarla boğuşan ülkenin başbakanı diziyle filmle ugrasıyorsa vay halimize.
türkiyede neyse de avrupada ve arap dünyasında türkiye ve osmanlıyı çok kötü tanıtıyor dizi. türkiyenin imajına büyük zarar veriyor. işte türklerin müslümanlıgı böyle diyor diğer müslüman ülkeler. zaten bu projenin en çok israile yaradıgı apaçık ortada türkiyenin müslüman ülkeredeki etkisini azaltıyor
ya diziyi izlemiyolar galiba kanuni dizi boyunca 5defadan fazla sefere gitmiştir ve 3-4 yıl en az durmuştur yani herzaman sefere gidip geldiğinde 3-4 yıl geçmiş oluyo diyelim ki dizi boyunca 4defa gitti ve her gidişinde 3 yıl geçti yaklaşık 12yıl geçmiş oluyo daha da olacak gören se sanır ki dizide sefere gidip 1-2günde geliyo
yukarda da yazdım kaç kez sefere gittiği önemli değil . ordaki muhteşemin imajı ülkenin dış politikasına zarar veriyor. israil yanlıları araplara türkleri mi örnek alıyorsunuz işte kendilerinin yaptıkları dizi işte bu milletin ataları böyle kendileri nasıldır diye negatif propaganda yapıyorya diziyi izlemiyolar galiba kanuni dizi boyunca 5defadan fazla sefere gitmiştir ve 3-4 yıl en az durmuştur yani herzaman sefere gidip geldiğinde 3-4 yıl geçmiş oluyo diyelim ki dizi boyunca 4defa gitti ve her gidişinde 3 yıl geçti yaklaşık 12yıl geçmiş oluyo daha da olacak gören se sanır ki dizide sefere gidip 1-2günde geliyo
yukarda da yazdım kaç kez sefere gittiği önemli değil . ordaki muhteşemin imajı ülkenin dış politikasına zarar veriyor. israil yanlıları araplara türkleri mi örnek alıyorsunuz işte kendilerinin yaptıkları dizi işte bu milletin ataları böyle kendileri nasıldır diye negatif propaganda yapıyor
yukarda da yazdım kaç kez sefere gittiği önemli değil . ordaki muhteşemin imajı ülkenin dış politikasına zarar veriyor. israil yanlıları araplara türkleri mi örnek alıyorsunuz işte kendilerinin yaptıkları dizi işte bu milletin ataları böyle kendileri nasıldır diye negatif propaganda yapıyor
İsterse kaldırır yanlız fazla uçmayın ama başka önemli işler var dizilerimi takip ediyor bu adam?
my en ço k ülkeye satılan türk dizisi bazıları gibi yalaklık yapan dizilerden olsaydı şu an övgüden geçilmezdi gayet de iyi anlatıyor adam haftada bir halvete giriyor bir erkek için gayet normal 15 yılda birlikte olduğu kadın sayısı 6 zatenbunların 4 ü ile tarihte de ilişkisi var birazcık tarih okusun da öle yorum yapsın ayrıca panik olan yok my ye gücü yetmez kimsenin