yoo bilerek buraya yazdım kafam nereye eserse oraya yazıyom kimse karışamaz çok rahatsız oluyosan şikayet et aslanım
yok kardeş bana bişey olmaz sana yazık oluyo orası ayrı
Ülkenin sorunları yok ya, dizilerle uğraşmaya başladı.
yav aklınca hakaret ediyon bi de gülüp geçiyorum sana komiklik yapmaya devam ette gülelim biraz
gali,ba benzine zam gelecek panpalar gene konu my de takılı kaldığına göre
daha benzin zammının neye baglı oldugunda habersiz arkadaşlar ahkam kesiyor. benzin zaman dünya piyaslardan petrolün varilinin artışına otamatik baglu. eger düşerse benzin fiyatlarıda düşer.. belki yakın zamanda düşer
daha benzin zammının neye baglı oldugunda habersiz arkadaşlar ahkam kesiyor. benzin zaman dünya piyaslardan petrolün varilinin artışına otamatik baglu. eger düşerse benzin fiyatlarıda düşer.. belki yakın zamanda düşer
vışşşhh aynştayn arkadaşımızbenzini en pahalı satanülke olmamaız neye bağlı bir d eonu açıkla
yok bu konuyu özel açıcak az kaldı benzin fiyatını hun türklerine dayandııran birini bulacak tarihçi diyeaçıklar şimdi ama önce emre sen ahkam kesiyorsun şartlarımız budur yapacak bşey yok derkısssadan hisse çıkarmanı söyleyip aramızdan ayrılır beyazsoy)
yok bu konuyu özel açıcak az kaldı benzin fiyatını hun türklerine dayandııran birini bulacak tarihçi diye
ama atillayı da över tabiki hunlar çıkardı ama atillanın kabahati yoktu hatta atilla romaya girdiğinde romalı kadınlar papzın şeyini göreceğimize atillanın mızrağını yeriz daha iyidir diye açıklama yapmıştı der)
hikaye yanlış bir kere atillanın gemisi dolaşırken kayboluyor amerikaı buluyor yani amerikayı türkler keşfed,yor sonra kızılderil panpalarım atillayı esir alıyor atillaya ikizi kadar benzeyen bir kızılderili onun yerine dönüyor sonra işte petrol fiyatlrını fırlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?