xBUGRAx
Süper Emekli
Yarıda kesilecek ama fazla kaptırma.Başbakan'ı izlemezdim ama Alemin Kralı'nı izlerim.
Yarıda kesilecek ama fazla kaptırma.Başbakan'ı izlemezdim ama Alemin Kralı'nı izlerim.
Acaba reyting listesinde olacak mı onu merakettimAllta şimdi yazıyor ilginç kaç dakika yayınlanacak bakalım Alemin Kıralı.
Olur bence bekleyen çok.Acaba reyting listesinde olacak mı onu merakettim
Kötü oldu yaYarıda kesilecek ama fazla kaptırma.
Al birini vur ötekine 2'si de izlenmezBaşbakan'ı izlemezdim ama Alemin Kralı'nı izlerim.
Ceylanpınar'da 1 şehit vermişiz onun için geç başlayacak galiba.Kötü oldu yacanlı yayınna geçicekler galiba. atv devlet kanalını geçti yandaşlıkta.
Yok Alemin Kralı olacak mıOlur bence bekleyen çok.
Kubat ve karısı Nihale fena değil bence.Al birini vur ötekine 2'si de izlenmez
Ben de ona dedim Başbakan'ı bekleyen çok değiştirmezler bence.Yok Alemin Kralı olacak mıSonucta yayın akışında olmayan bir program
Bilmiyordum, Ramazan günü Allah ailesine sabır versin.Ceylanpınar'da 1 şehit vermişiz onun için geç başlayacak galiba.
beğendiler mesajını devam et beğeniler gelirAl birini vur ötekine 2'si de izlenmez
al ben de seni beğendim noldu??? Fikrinde zikrinde değişen bişey oldu mu?beğendiler mesajını devam et beğeniler gelirabi özünüzü kaybetmeyin ya irademiz var hepimizin
ben sen beğen diye yazmadım ama fikrim neyse zikrimde odur kişilere göre değişmez! iradem var yazıyorum kim beğenir kim beğenmez umrumda değil bu ülkede tek bir lider vardır o da dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞANal ben de seni beğendim noldu??? Fikrinde zikrinde değişen bişey oldu mu?
Allah onu başımızdan eksik etmesinbu ülke için büyük bir şanstır Recep Tayyip Erdoğan
Ben siyaset yapmak için yazmadım o yorumu. Ben orda Aslan Kral'ında izlenilesi bir şey olmadiğini söyledim. Siyaset yapmak istesem zaten her ekmek için ekmelettin haberinde pohpohlarım her yeni türkiye haberlerinde al aşa ederim. Kalkıp dünya Lideri RTE gerisi hikaye gibi çkıştı bulunmaya gerek yok.ben sen beğen diye yazmadım ama fikrim neyse zikrimde odur kişilere göre değişmez! iradem var yazıyorum kim beğenir kim beğenmez umrumda değil bu ülkede tek bir lider vardır o da dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
gerisi hikaye
amin kardeşim düşünsene koca dünya susmuş sadece başbakan konuşuyor öyle bir durumdayız ki zulme ses çıkartacak bir lider yokAllah onu başımızdan eksik etmesin
aslan kral falan hikaye ben senin genel tavrını değerlendiriyorum sanki akp li olmak suçmuş gibi forumda birileriyle aran kötü olacakmış gibi yazıyosun ki bu yazdığın samimi değil zaten ben eminim ki sen akp lisin ama bunu yazamıyosun işte ben bunu diyorumBen siyaset yapmak için yazmadım o yorumu. Ben orda Aslan Kral'ında izlenilesi bir şey olmadiğini söyledim. Siyaset yapmak istesem zaten her ekmek için ekmelettin haberinde pohpohlarım her yeni türkiye haberlerinde al aşa ederim. Kalkıp dünya Lideri RTE gerisi hikaye gibi çkıştı bulunmaya gerek yok.
konuşmaya korkuyolar konuşmaya ama onun Allah tan başka kimseden korkusu yok!amin kardeşim düşünsene koca dünya susmuş sadece başbakan konuşuyor öyle bir durumdayız ki zulme ses çıkartacak bir lider yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?