Başbakan ATV'ye Konuk Oluyor !

Kesin ulusal yas var diye geç başlıyordur :D Sırf merak ettiğim için izleyeceğim bakalım ağlayacak mı :)

10 dakikalık Alemin Kıralı'nın ardından başladı :D

al ben de seni beğendim noldu??? Fikrinde zikrinde değişen bişey oldu mu?
ben sen beğen diye yazmadım ama fikrim neyse zikrimde odur kişilere göre değişmez! iradem var yazıyorum kim beğenir kim beğenmez umrumda değil bu ülkede tek bir lider vardır o da dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
gerisi hikaye

bu ülke için büyük bir şanstır Recep Tayyip Erdoğan

ben sen beğen diye yazmadım ama fikrim neyse zikrimde odur kişilere göre değişmez! iradem var yazıyorum kim beğenir kim beğenmez umrumda değil bu ülkede tek bir lider vardır o da dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
gerisi hikaye
Ben siyaset yapmak için yazmadım o yorumu. Ben orda Aslan Kral'ında izlenilesi bir şey olmadiğini söyledim. Siyaset yapmak istesem zaten her ekmek için ekmelettin haberinde pohpohlarım her yeni türkiye haberlerinde al aşa ederim. Kalkıp dünya Lideri RTE gerisi hikaye gibi çkıştı bulunmaya gerek yok.

Ben siyaset yapmak için yazmadım o yorumu. Ben orda Aslan Kral'ında izlenilesi bir şey olmadiğini söyledim. Siyaset yapmak istesem zaten her ekmek için ekmelettin haberinde pohpohlarım her yeni türkiye haberlerinde al aşa ederim. Kalkıp dünya Lideri RTE gerisi hikaye gibi çkıştı bulunmaya gerek yok.
aslan kral falan hikaye ben senin genel tavrını değerlendiriyorum sanki akp li olmak suçmuş gibi forumda birileriyle aran kötü olacakmış gibi yazıyosun ki bu yazdığın samimi değil zaten ben eminim ki sen akp lisin ama bunu yazamıyosun işte ben bunu diyorum
görüşün ne ise yaz nolcak hee belirtmek istemiyosan saygı duyarım ama tersini de yapmana gerek yok
çıkışta bulunmuyorum olanı söylüyoruz her zaman söylediğimiz gibi :D

amin kardeşim düşünsene koca dünya susmuş sadece başbakan konuşuyor öyle bir durumdayız ki zulme ses çıkartacak bir lider yok
konuşmaya korkuyolar konuşmaya ama onun Allah tan başka kimseden korkusu yok!