Başakşehir - Fenerbahçe | 2019 - 2020 Cemil Usta Sezonu | 2. Hafta Maçı Yorum ve Sohbet Konusu

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,151
Puanı
1,060
Başakşehir - Fenerbahçe maçının yorumları bu konudan yapılabilir. Maç 21.45'te başlayacak.

Reactions: Dosi
Fener yıllar sonra Başakşehir deplasmanına favori olarak çıkıyor ve en az 3-4 atıp dönecektir evine zira Başakşehir çok kötü. Hatta ciddi ciddi küme düşme adaylarından birisi. O yüzden Fenerbahçe’nin ezici oynayacağı bir maç olacaktır ve olası bir farklı galibiyette şampiyonluk konusunda iyice havaya girecektir kulüp ikinci haftadan.

Fener farkı 2’ye çıkarana kadar izlerim, baktım farka gidiyor bana müsade. Fenerbahçe %100 kazanacak. Başakşehir’in kazanma şansı = Şu mevsimde İstanbul’a kar yağma ihtimali.

İLK 11'LER

Başakşehir XI: Mert, Da Costa, Chedjou, Aziz, Caiçara, Azubuike, Crivelli, Vieira, Arda Turan, Elia, Visca

Fenerbahçe XI: Altay, Zanka, Dirar, Jailson, Emre, Ozan, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Rodrigues, Kruse, Vedat

Kadroda geçen sezondan sadece iki oyuncu var. Onlardan biri de sezonun ilk yarısı kadro dışı olan Dirar.

Transferleri geciktiren yönetim utanıyordur inşallah bu kadrodan, yerinde oynayamayan oyunculardan...

Yiyin birbirinizi.

Eksiklerle beraber baya uyduruk bir kadro kalmış Fener'in elinde
Özellikle defans hattı berbat görünüyor. Başakşehir alır bu maçı, ya da en kötü berabere.

Fener daha iyi başladı maça. Muriç'in çok net pozisyon kaçtı. Yalnız Başakşehir'in de kadrosu bir değişik, ya onların da eksikleri var ya da kadroyu oturtamadılar daha. Şimdi Elia da sakatlandı.

Oha o nasıl gol, helal Crivelli

Başak attı

Reactions: Tolstoyevski

Gole bakma Fener çok diri oynuyor tiki taka yapıyor adamlar denizin vedatın garry’nin Filan golü var daha
Fener 3-4- gol atacaktır, yenilme ihtimali yok. Bu havada kar yağar ama Fener yenilmez bu maçta.

Reactions: Maskeli Fedai
Bu yediğimiz golün ardından bu hafta içerisinde defansa transfer gerçekleşir umarım.

Acımadı eski takımına.
Yallah pazara Jailson.

Pozisyonları Fener buldu, golü Başak attı. Crivelli'nin ligdeki ilk golü jeneriklik ve Fener'e

Trabzon ucuza Sörloth’u bulup getiriyor, bu adamlar Crivelli’yi bulup getirtmişler bir de bize bak yaprak kımıldamıyor
Tamam Falcao artık olmazsa olmaz ama onun yedeği olacak böyle ucuz maliyetli teknik isimler nasıl bulamaz koskoca Galatasaray anlam veremiyorum...

Aynen scout ekibi santrafor bulma konusunda sınıfta kaldı, takıldık kaldık Falcao'ya
Adam sakatlansa yedeği yine yok.

Ofsayt.
Ersun düşünceli.

Net ofsayt olmasına rağmen golü verecekler sandım Nihat Özdemir bu sonuçta ama şimdilik o kadar ileri gidemediler daha acil zamanlara saklıyorlar demek
Yalnız Fener baya iyi geliyor ama sonuca ulaşamıyorlar bir şekilde. Artık nasıl zehirli oklar attıysan adamlar neye uğradığını şaşırdı