Başak attıFener yıllar sonra Başakşehir deplasmanına favori olarak çıkıyor ve en az 3-4 atıp dönecektir evine zira Başakşehir çok kötü. Hatta ciddi ciddi küme düşme adaylarından birisi. O yüzden Fenerbahçe’nin ezici oynayacağı bir maç olacaktır ve olası bir farklı galibiyette şampiyonluk konusunda iyice havaya girecektir kulüp ikinci haftadan.
Fener farkı 2’ye çıkarana kadar izlerim, baktım farka gidiyor bana müsade. Fenerbahçe %100 kazanacak. Başakşehir’in kazanma şansı = Şu mevsimde İstanbul’a kar yağma ihtimali.
Acımadı eski takımına.Asist gibi asist Mert’ten![]()
Başak attı![]()
Tols totem modunu açmış, Fener'in hiç şansı kalmadıGole bakma Fener çok diri oynuyor tiki taka yapıyor adamlar denizin vedatın garry’nin Filan golü var dahaFener 3-4- gol atacaktır, yenilme ihtimali yok. Bu havada kar yağar ama Fener yenilmez bu maçta.
![]()
Acımadı eski takımına.Yallah pazara Jailson.
Pozisyonları Fener buldu, golü Başak attı. Crivelli'nin ligdeki ilk golü jeneriklik ve Fener'e![]()
Aynen scout ekibi santrafor bulma konusunda sınıfta kaldı, takıldık kaldık Falcao'yaTrabzon ucuza Sörloth’u bulup getiriyor, bu adamlar Crivelli’yi bulup getirtmişler bir de bize bak yaprak kımıldamıyorTamam Falcao artık olmazsa olmaz ama onun yedeği olacak böyle ucuz maliyetli teknik isimler nasıl bulamaz koskoca Galatasaray anlam veremiyorum...
Ofsayt yok mu ya?
Aynen scout ekibi santrafor bulma konusunda sınıfta kaldı, takıldık kaldık Falcao'yaAdam sakatlansa yedeği yine yok.
Ofsayt.Ersun düşünceli.
![]()
Yalnız Fener baya iyi geliyor ama sonuca ulaşamıyorlar bir şekilde. Artık nasıl zehirli oklar attıysan adamlar neye uğradığını şaşırdıNet ofsayt olmasına rağmen golü verecekler sandım Nihat Özdemir bu sonuçta ama şimdilik o kadar ileri gidemediler daha acil zamanlara saklıyorlar demek![]()