Büyük Valide Sultan ve 1. Ahmet'in Musalla Taşı Sahnesi

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümüne damga vuran 1. Ahmet ve Büyük Valide Sultan Safiye'nin Musalla Taşının başında ki konuşması. Sahnede şehzade Mustafa'nın akıbeti ve 1. Ahmet'e kurulan tuzağın hesabı soruluyor.

arkada giden ağaalrın sohbeti çok yavan kalmış .. ben ağaları ilk bölümde beğenmedim gözlerimiz sümbülü arıyor herşey güzelde ağaların performansı düşük özellikle bülbül ağa çok sıradan bir tip gibi durmuş umarım düzelir yakında ?

arkada giden ağaalrın sohbeti çok yavan kalmış .. ben ağaları ilk bölümde beğenmedim gözlerimiz sümbülü arıyor herşey güzelde ağaların performansı düşük özellikle bülbül ağa çok sıradan bir tip gibi durmuş umarım düzelir yakında ?
senin için gül ağayla sümbül ağanın yeri dolmaz:A

Sen olsaydın hemen ısınırdın role. Adam yavaş yavaş ısınıyor. Zor bir rol.:A

Bizli konuşmasının sebebi Osmanlıda rütbesi yüksek padişah ve sultanlar "biz" diye hitap edermiş 'ben ve devlet' demekmiş anlamı.

Gerçi bizim Sülo hiç öyle bişey demedi de Yılmaz Şahin işleri işte :F

Bu arada sahne gerçekten harikaydı. Ahmetcik Annesinin gazına gelmemeyi öğrensin artık :X

@xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Bully @GunesinOglu

Son düzenleme: