Büyük Risk'e Sürpriz Konuk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Selçuk Yöntem'in sunduğu ve hafta içi hergün tv ekranlarında yayınlanan 'büyük risk' programına konuk olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yarışmacılara video kaydı ile soru sordu.Ünlü oyuncu izleyiclere 2009 yılında Beren Saat ile birlikte rol aldığı filmin adını sordu.

Ancak yarışmacılar bilemeyince doğru yanıtı vermek Selçuk Yöntem'e kaldı.

774412_detay.jpg

Program ünlü konuklarla medyada gündeme gelmeyi başarıyor. Keyifli program aslında reytingleri de güzel ama cevabı "gecenin kanatları nedir" tarzında vermeleri çok sinir bozucu bence. :):)

Programda bir yığın ünlü soru soruyor. Her ünlüyü sürpriz diye haber yapacaksak. :D

Programda bir yığın ünlü soru soruyor. Her ünlüyü sürpriz diye haber yapacaksak. :D

Bu haberi ben hazirlamadim, tasarlamadim yazmadim. Neden yapilmasin ki haberi? Sonuçta programa baya bir emek veriliyor, ünlüler soru soruyor vs. vs.

Programa emek verilmesiyle ne ilgisi var ki, zaten her gün ünlüler soru soruyorlar neresi sürpriz bunun. :D

Program ünlü konuklarla medyada gündeme gelmeyi başarıyor. Keyifli program aslında reytingleri de güzel ama cevabı "gecenin kanatları nedir" tarzında vermeleri çok sinir bozucu bence. :):)

Aynen öyle cevabın sonuna nedir sormak nedir yaa.Ama orjınalinde de oylemiş(sanırım geçenlerde) Breaking Bad izlerken gördüm :F:F

Programı devamlı izleyen biri olarak söyleyebilirim ki, nedir demeyi unutanlar nadir oluyor. Çoğu kişi demek biraz abartı olur. :)

Olabilir :) Benim denk geldigim 2-3 bölümde olmustu Yarışmacı sürekli unutuyordu Selçuk Yöntem bir daha hatırlatmam demişti onu hatırlıyorum :D

Olabilir :) Benim denk geldigim 2-3 bölümde olmustu Yarışmacı sürekli unutuyordu Selçuk Yöntem bir daha hatırlatmam demişti onu hatırlıyorum :D
Hatırlamayınca noluyor? Ben hafta içine alınmadan önce pazartesi gece 22:45 demi veriliyordu ne o zaman bi göz gezdirdim dahada bakmadim:X