Büyük Proje, Büyük Prodüksiyon: ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi''

O3 napsın canım, onun dizisi VS bile yasaklandı...

Ben burada Kanal D'ye gizli komplo görüyorum...
Kanal D'ye nasıl bağladın yaa
Gülizar için iyi sebep oldu. Kanal D diziyi iptal ederse milli duruş adı altında güzel hamle yapar

Kanal D'ye nasıl bağladın yaa
Gülizar için iyi sebep oldu. Kanal D diziyi iptal ederse milli duruş adı altında güzel hamle yapar
O3, Arapların yapımcısı. Kaldırılan VS de Kanal D'nin dizisi. Arapların yapımcısının olduğu bir dizi nasıl kaldırılır? Kanal D yine şer ittifağının içinde kaldı...

Çok beklersin Gülizar'ın kaldırılmasını, git gide yükseliyor dizi.

Ben kanal d'nin bazı kesimlerin gözüne tekrar girsin diye dedim
Gülizarla alıp vermediim yok

Afişi pc oyunları gibi?

@xemrexxx bu konu hakkında ne düşünüyorsun.

Ne kıskanıyorsun Kenanı mı diye düşünüyormuş @xemrexxx
ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen

kız o değil de sadece ben ve timoşcuğumu almamış O3 yapım dizi için müzisyenleri aldılar yönetmenleri genel koordinatörü saç-takı-kıyafet tasarımcıları hepsi muhteşemden 😱 yakında beni de transfer ederlerse şaşırmam 😱 @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @Ahmed @yatutarsa @Thequeer

Seni almak biraz zor olur bence

@Harunnn60 ı nasıl kandırdın gerçi aklıma bir şeyler geliyor ama bir çıkar ilişkiniz var bu aralar sizin

La zaten diziye yamanmaya başlamişsin
Reytingleri iyi gelince kapak atarsın

Yönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar.

Yönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar.
ayol bu dizi 3 grupta da ilk 3 e giremezse gör sen kim nerede

La zaten diziye yamanmaya başlamişsin
Reytingleri iyi gelince kapak atarsın
dizi en azından ab ve abc1 de 8-9 alamazsa zaten beni transfer ederler diziye neticede algı yaratmada bir dünya markasıyım öyle haberler çıakrırım ki gören de dizi 25 reyting alıyor sanır

Uzun zamandır biriktirdin içinde zaten
Salman gerek er yada geç