Büyük Proje, Büyük Prodüksiyon: ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi''

O3 napsın canım, onun dizisi VS bile yasaklandı...

Ben burada Kanal D'ye gizli komplo görüyorum...
Kanal D'ye nasıl bağladın yaa :F Gülizar için iyi sebep oldu. Kanal D diziyi iptal ederse milli duruş adı altında güzel hamle yapar :A

Kanal D'ye nasıl bağladın yaa :F Gülizar için iyi sebep oldu. Kanal D diziyi iptal ederse milli duruş adı altında güzel hamle yapar :A
O3, Arapların yapımcısı. Kaldırılan VS de Kanal D'nin dizisi. Arapların yapımcısının olduğu bir dizi nasıl kaldırılır? Kanal D yine şer ittifağının içinde kaldı...

Çok beklersin Gülizar'ın kaldırılmasını, git gide yükseliyor dizi. :A

O3, Arapların yapımcısı. Kaldırılan VS de Kanal D'nin dizisi. Arapların yapımcısının olduğu bir dizi nasıl kaldırılır? Kanal D yine şer ittifağının içinde kaldı...

Çok beklersin Gülizar'ın kaldırılmasını, git gide yükseliyor dizi. :A
Ben kanal d'nin bazı kesimlerin gözüne tekrar girsin diye dedim :A Gülizarla alıp vermediim yok:A

Afişi pc oyunları gibi? :(

@xemrexxx bu konu hakkında ne düşünüyorsun. :A

Ne kıskanıyorsun Kenanı mı diye düşünüyormuş @xemrexxx :A :A :A
ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen :A

kız o değil de sadece ben ve timoşcuğumu almamış O3 yapım dizi için müzisyenleri aldılar yönetmenleri genel koordinatörü saç-takı-kıyafet tasarımcıları hepsi muhteşemden 😱 yakında beni de transfer ederlerse şaşırmam 😱 @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
iii.jpg
imagesnnnnnn.jpg

ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen :A

kız o değil de sadece ben ve timoşcuğumu almamış O3 yapım dizi için müzisyenleri aldılar yönetmenleri genel koordinatörü saç-takı-kıyafet tasarımcıları hepsi muhteşemden 😱 yakında beni de transfer ederlerse şaşırmam 😱 @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 58638 Ekli dosyayı görüntüle 58639

:F:FSeni almak biraz zor olur bence

@Harunnn60 ı nasıl kandırdın gerçi aklıma bir şeyler geliyor ama bir çıkar ilişkiniz var bu aralar sizin :A :A :A

La zaten diziye yamanmaya başlamişsin:A Reytingleri iyi gelince kapak atarsın:A

Yönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar. :A

Yönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar. :A
ayol bu dizi 3 grupta da ilk 3 e giremezse gör sen kim nerede:A

La zaten diziye yamanmaya başlamişsin:A Reytingleri iyi gelince kapak atarsın:A
dizi en azından ab ve abc1 de 8-9 alamazsa zaten beni transfer ederler diziye neticede algı yaratmada bir dünya markasıyım öyle haberler çıakrırım ki gören de dizi 25 reyting alıyor sanır:A :A :A

ayol bu dizi 3 grupta da ilk 3 e giremezse gör sen kim nerede:A

dizi en azından ab ve abc1 de 8-9 alamazsa zaten beni transfer ederler diziye neticede algı yaratmada bir dünya markasıyım öyle haberler çıakrırım ki gören de dizi 25 reyting alıyor sanır:A :A :A
Uzun zamandır biriktirdin içinde zaten :X Salman gerek er yada geç:A