Kanal D'ye nasıl bağladın yaaO3 napsın canım, onun dizisi VS bile yasaklandı...
Ben burada Kanal D'ye gizli komplo görüyorum...
Kanal D'ye nasıl bağladın yaaO3 napsın canım, onun dizisi VS bile yasaklandı...
Ben burada Kanal D'ye gizli komplo görüyorum...
O3, Arapların yapımcısı. Kaldırılan VS de Kanal D'nin dizisi. Arapların yapımcısının olduğu bir dizi nasıl kaldırılır? Kanal D yine şer ittifağının içinde kaldı...Kanal D'ye nasıl bağladın yaaGülizar için iyi sebep oldu. Kanal D diziyi iptal ederse milli duruş adı altında güzel hamle yapar
![]()
Ben kanal d'nin bazı kesimlerin gözüne tekrar girsin diye dedimO3, Arapların yapımcısı. Kaldırılan VS de Kanal D'nin dizisi. Arapların yapımcısının olduğu bir dizi nasıl kaldırılır? Kanal D yine şer ittifağının içinde kaldı...
Çok beklersin Gülizar'ın kaldırılmasını, git gide yükseliyor dizi.![]()
ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen
ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen
kız o değil de sadece ben ve timoşcuğumu almamış O3 yapım dizi için müzisyenleri aldılar yönetmenleri genel koordinatörü saç-takı-kıyafet tasarımcıları hepsi muhteşemden 😱 yakında beni de transfer ederlerse şaşırmam 😱 @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
Ekli dosyayı görüntüle 58638 Ekli dosyayı görüntüle 58639
@Harunnn60 ı nasıl kandırdın gerçi aklıma bir şeyler geliyor ama bir çıkar ilişkiniz var bu aralar sizinayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen
kız o değil de sadece ben ve timoşcuğumu almamış O3 yapım dizi için müzisyenleri aldılar yönetmenleri genel koordinatörü saç-takı-kıyafet tasarımcıları hepsi muhteşemden 😱 yakında beni de transfer ederlerse şaşırmam 😱 @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @ozmoturk @kerem @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
La zaten diziye yamanmaya başlamişsinayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen
Yönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar.ayol kullanmadığımız dekorları iteledik bu diziye daha ne yorumu yapayım 2.el yapım resmen
ayol bu dizi 3 grupta da ilk 3 e giremezse gör sen kim neredeYönetmenler hala Vatanım Sensin'de diye kaç defa söylemek zorundayım. Hayır anlama problemin de yok ne bu ısrar.![]()
dizi en azından ab ve abc1 de 8-9 alamazsa zaten beni transfer ederler diziye neticede algı yaratmada bir dünya markasıyım öyle haberler çıakrırım ki gören de dizi 25 reyting alıyor sanırLa zaten diziye yamanmaya başlamişsinReytingleri iyi gelince kapak atarsın
![]()
Uzun zamandır biriktirdin içinde zatenayol bu dizi 3 grupta da ilk 3 e giremezse gör sen kim nerede
dizi en azından ab ve abc1 de 8-9 alamazsa zaten beni transfer ederler diziye neticede algı yaratmada bir dünya markasıyım öyle haberler çıakrırım ki gören de dizi 25 reyting alıyor sanır![]()
![]()
![]()
my bölümüne konu açamıyorum alt bölümlerde bir dizi kesitleri var .ss @mrt-06 göreve dönmeli.ssUzun zamandır biriktirdin içinde zatenSalman gerek er yada geç
![]()