Büyük Proje, Büyük Prodüksiyon: ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Büyük Proje, Büyük Prodüksiyon: ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi''

Kanal D’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi ”Mehmed: Bir Cihan Fatihi” için geri sayım başladı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı dizinin kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Sedef Avcı, Hazal Filiz Küçükköse, Büşra Develi, Leyla Tanlar, Gürkan Uygun, Ertan Saban, Funda Eryiğit, Toprak Sağlam, Burak Tamdoğan, İsmail Demirci, Meral Çetinkaya, ve Mert Yazıcıoğlu yer alıyor.

Er Ryan’ı Kurtarmak, Zor Ölüm, Tomb Raider gibi büyük yapımların proje tasarımını üstlenen Thomas Brown, Mehmed Bir Cihan Fatihi için Türkiye’ye geldi.

Görsel efektleri üstlenen deneyimli ekibe yurt dışından gelen 8 ayrı visual effect uzmanının destek verdiği Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde aksiyon sahneleri için daha önce Harry Potter, Da Vinci Şifresi gibi yankı uyandıran projelerde görev alan dünyaca ünlü “Horse Master” Jason White görev aldı.

Marco Polo, Conan, Cengiz Han gibi yapımlara hizmet veren Avrupa’nın en önemli atlı aksiyon ekibi Nomad Stunt ile İstanbul Stunt ekibi; dövüş ve savaş sahnelerinin koreografisini ve dublörlüğünü birlikte yaparak ortaya birbirinden başarılı savaş sahneleri çıkardı.

Haftaya bölüm var sabırsızlıkla bekliyorum @Yiğitt Kenanı çok özledik

UTCye etki etmezse iyi olur🙁

Sen 13 Mart Salı dememişmiydin cnm
Hele haftaya başlamasın görürsün sen
Haber bana özel değildi, Medyatava'nın haberiydi.

Benim kulislerim yanlış çıkmaz + Kanal D yayın tarihi bir hafta önce açıklar. Bilirsin.

Benim kulislerim yanlış çıkmaz + Kanal D yayın tarihi bir hafta önce açıklar. Bilirsin.
Aaa vlla ben kendimi 1 hafta kaldı diye şartladım inş öyledir

@xemrexxx Salı akşamı ve Çarşamba gündüzü forumda olur kıskanclığına
@Forumdash

Çakma EDHO fandomlarını ayıklamak için güzel konu olmuş, tebrik ederim @Yiğitt

Boyok projo, boyok prodoksoyon!

Yayından kalktı.

Dizi oldukça iddialı geliyor, merakla bekliyoruz.
@Çiğdem- @Yiğitt
Dünya sırf bu dizi için Türkiye'de, sen çatlamaya devam et.
Çakma EDHO fandomlarını ayıklamak için güzel konu olmuş, tebrik ederim @Yiğitt
@batuhankaralar gibi gizli gizli izlemicez en azından

Umarım artık haftaya başlar. Haberini aldığımdan beri beklediğim ender dizilerden ve artık başlasın

Aaa vlla ben kendimi 1 hafta kaldı diye şartladım inş öyledir

@xemrexxx Salı akşamı ve Çarşamba gündüzü forumda olur kıskanclığına
@Forumdash
Dizilerimizi yasaklayan o3 yapımcısı oldugu için çok desteklemicem artık
Kenan için desteklerim artık.