Büyük Osman, Küçük Osman'a Yetişir Mi?

Boynu Büküklerin tutacağını hiç mi hiç düşünmüyorum.Karşısında KVP ve AK varken biraz zor tutar gibime geliyor

Çocuk başarılı bir oyuncu değil zaten öbgzk reytingleri düşmüştü küçük osman çıktıktan sonra bence yetişemez

ÖBGZK'de olduğu gibi Küçük Osman'ın gerisinde kalacak hep Büyük Osman.

boynu çökük küheylan önce ismini değiştirerek başlasa yayına, çok daha iddialı olur bence

Yok izlemiyorum ama erlerin diğer yapımlarına nazaran çok az bile olsa iyi bence ka.

Osman o çorbayı beytiye çeviriyor. Ve birce de öyle.

Pis yediliyi atlattık bide boynu bükükler çıktı başımıza

aaaa sedef avcı varmış dizide
))

olumsuz tüm laflarımı geri alıyorum sedefim kadifem cankuşum gelsin mutlaka izlerim
)

Yok izlemiyorum ama erlerin diğer yapımlarına nazaran çok az bile olsa iyi bence ka.

Osman o çorbayı beytiye çeviriyor. Ve birce de öyle.

konu ilgi çekmeyince osmanda arada kaynıyor izlemeye çalıştım olmadı onu izlenir kılmak için konunun düzelmesi ve birkaç oyuncunun diziden çıkması lazım başroldeki baba ilk şutlanacak isim olmalı

Evet baba rolünü bildiğin bi manda oynuyor. Oyuncu bile değil o. Vicut figüranı sadece.

Evet baba rolünü bildiğin bi manda oynuyor. Oyuncu bile değil o. Vicut figüranı sadece.

dünkü bölümde tepki göstermesi gereken bir sahneye denk geldim adamda ruh yok yani 10 kişi tutup tecavüz etse vatandaşa mimiklerde en ufak bir değişim olmaz o derece dandik biri ama torpili kuvetli sanırım

dünkü bölümde tepki göstermesi gereken bir sahneye denk geldim adamda ruh yok yani 10 kişi tutup tecavüz etse vatandaşa mimiklerde en ufak bir değişim olmaz o derece dandik biri ama torpili kuvetli sanırım
Gideri olsa torpili olur diycem ama o da yok.

Bence torpilden öte kendini fena acındırmışta kapmış rolü

mutlaka izleyeceğiz bu diziyi umarım konusuda güzel olur

doğrudur
) camış gibi yanık yanık baktıysa yönetmene, acıyıp koymuşlardır başrole
)
Zaten yapım şirketide profesyönel değil, duygu sömürüleriyle hareket eden bi şirket olduğu için