Büyük Osman, Küçük Osman'a Yetişir Mi?

Boynu Büküklerin tutacağını hiç mi hiç düşünmüyorum.Karşısında KVP ve AK varken biraz zor tutar gibime geliyor:)
Çocuk başarılı bir oyuncu değil zaten öbgzk reytingleri düşmüştü küçük osman çıktıktan sonra bence yetişemez:)

Kardeş Payı ile aynı saatde yayınlanmayacağını öğrendik haftaya karşısında Aramızda Kalsın olacak ben iki projenin birbirine benzediğini düşünüyorum bakalım hangi yapım birbirini etkileyecek?

boynu çökük küheylan önce ismini değiştirerek başlasa yayına, çok daha iddialı olur bence :)

20 de başlıyorsa kardeş payının etkisi olacağını sanmam vadinin etkisi olacağınıda sanmam seyircisi farklı çıkar bunun bir tek handikap dizinin kendi kalitesi :)

ama tıfıl ağayı seyrediyormusun bilememde tıfıl ağadan da bir cacık olmaz dün bir 10 dakika zor tahammül ettim heleki o baba rolüne koydukları kazma türkiyede oyuncumu tükendiki o balta sapını oraya koydular anlamadım ? birce yine çok iyi ama baba rolündeki kazma olmamış diziyi katlediyor... yine zeki alasyanın köylü tipi ofsayt, karısı rolündeki ihtiyar kadında cıvık.. dizideki en iyi oyuncu selanadaki yüce onos karakterini canlandıran ihtiyar:) böyle bir çorbadan nasıl o reytingler fırlar onuda anlamak zor :)
Yok izlemiyorum ama erlerin diğer yapımlarına nazaran çok az bile olsa iyi bence ka. :)
Osman o çorbayı beytiye çeviriyor. Ve birce de öyle. :d

Pis yediliyi atlattık bide boynu bükükler çıktı başımıza:)

aaaa sedef avcı varmış dizide :)))

olumsuz tüm laflarımı geri alıyorum sedefim kadifem cankuşum gelsin mutlaka izlerim :))

Yok izlemiyorum ama erlerin diğer yapımlarına nazaran çok az bile olsa iyi bence ka. :)
Osman o çorbayı beytiye çeviriyor. Ve birce de öyle. :D

konu ilgi çekmeyince osmanda arada kaynıyor izlemeye çalıştım olmadı onu izlenir kılmak için konunun düzelmesi ve birkaç oyuncunun diziden çıkması lazım başroldeki baba ilk şutlanacak isim olmalı :)

aaaa sedef avcı varmış dizide :)))

olumsuz tüm laflarımı geri alıyorum sedefim kadifem cankuşum gelsin mutlaka izlerim :))

konu ilgi çekmeyince osmanda arada kaynıyor izlemeye çalıştım olmadı onu izlenir kılmak için konunun düzelmesi ve birkaç oyuncunun diziden çıkması lazım başroldeki baba ilk şutlanacak isim olmalı :)
Evet baba rolünü bildiğin bi manda oynuyor. Oyuncu bile değil o. Vicut figüranı sadece. :)

Evet baba rolünü bildiğin bi manda oynuyor. Oyuncu bile değil o. Vicut figüranı sadece. :)

dünkü bölümde tepki göstermesi gereken bir sahneye denk geldim adamda ruh yok yani 10 kişi tutup tecavüz etse vatandaşa mimiklerde en ufak bir değişim olmaz o derece dandik biri ama torpili kuvetli sanırım :)

dünkü bölümde tepki göstermesi gereken bir sahneye denk geldim adamda ruh yok yani 10 kişi tutup tecavüz etse vatandaşa mimiklerde en ufak bir değişim olmaz o derece dandik biri ama torpili kuvetli sanırım :)
Gideri olsa torpili olur diycem ama o da yok.:)
Bence torpilden öte kendini fena acındırmışta kapmış rolü :d