Büyük Osman, Küçük Osman'a Yetişir Mi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,940
Puanı
1,061
Küçük Osman Emir Berke Zincidi'nin dizisi Küçük Ağa sezonun reyting anlamında en iyi olmuştu.
Perşembe akşamı ise Büyük Osman Gün Koper'in Boynu Bükükler dizisi başlıyor.Sizce Gün Koper'in dizisi de büyük bir ilgiyle izlenecek mi?
2354767686886.jpg

@yakup09 @darksaal @sürgünüm @OzaN @Forumdash @destere @EveN @Yakamoz-Asi @Bully

En azından TNS denekleri arasında büyük bir ilgiyle izlenmez bence. :)

Ancak haftaya Vadi'nin yeni bölümü olmaz gibi geliyor bana, bu yüzden ilk bölümü iyi gidebilir. :)

Kurtlar Vadisi ve Juventus-Trabzonspor maçı karşısında şansı olduğunu düşünmüyorum.:)

Dizi kaçta başlıyor anlamadım?Kardeş Payı ve önümüzdeki haftada Aramızda Kalsın'ın yayınlanacağını düşünürsek işi çok zor.:)
Dizi haftaya perşembe 20.00'de başlıyor. :)

Star'da 22.05'te maç var. Öncesinde muhtemelen Aramızda Kalsın yayınlanır. Maç bittikten sonra Kardeş Payı'nın yeni bölümünü yayınlarlar mı ki ? Muhtemelen ilk 2 bölümün kolajı yayınlanır.

Dizi haftaya perşembe 20.00'de başlıyor. :)

Star'da 22.05'te maç var. Öncesinde muhtemelen Aramızda Kalsın yayınlanır. Maç bittikten sonra Kardeş Payı'nın yeni bölümünü yayınlarlar mı ki ? Muhtemelen ilk 2 bölümün kolajı yayınlanır.
Bu hafta maç 20:00'de ben diziyide bu hafta başlıyor sanıyorum,Emre konuya hiçbir detay eklememiş.:)

Haftaya da karşısında Aramızda Kalsın olacak iki projede birbirine benzemiyormu?

Bu hafta maç 20:00'de ben diziyide bu hafta başlıyor sanıyorum,Emre konuya hiçbir detay eklememiş.:)

Haftaya da karşısında Aramızda Kalsın olacak iki projede birbirine benzemiyormu?
Haklısın konu yavan olmuş. :)

İki projede de komedi unsuru var ama seyircileri farklı olur görüşündeyim. Boynu Bükükler genç kitleyi hedefliyor. :)

Dizi kaçta başlıyor anlamadım?Kardeş Payı ve önümüzdeki haftada Aramızda Kalsın'ın yayınlanacağını düşünürsek işi çok zor.:)

20 de başlıyorsa kardeş payının etkisi olacağını sanmam vadinin etkisi olacağınıda sanmam seyircisi farklı çıkar bunun bir tek handikap dizinin kendi kalitesi :)

Büyük osman küçük osmanın tırnağı edemez. Başarı da sağlayamaz. :)

ama tıfıl ağayı seyrediyormusun bilememde tıfıl ağadan da bir cacık olmaz dün bir 10 dakika zor tahammül ettim heleki o baba rolüne koydukları kazma türkiyede oyuncumu tükendiki o balta sapını oraya koydular anlamadım ? birce yine çok iyi ama baba rolündeki kazma olmamış diziyi katlediyor... yine zeki alasyanın köylü tipi ofsayt, karısı rolündeki ihtiyar kadında cıvık.. dizideki en iyi oyuncu selanadaki yüce onos karakterini canlandıran ihtiyar:) böyle bir çorbadan nasıl o reytingler fırlar onuda anlamak zor :)

Büyük Osman yeni dizisinde çok başarılı oynamış ama herşey reyting değil geçemeyebilir.

20 de başlıyorsa kardeş payının etkisi olacağını sanmam vadinin etkisi olacağınıda sanmam seyircisi farklı çıkar bunun bir tek handikap dizinin kendi kalitesi :)

ama tıfıl ağayı seyrediyormusun bilememde tıfıl ağadan da bir cacık olmaz dün bir 10 dakika zor tahammül ettim heleki o baba rolüne koydukları kazma türkiyede oyuncumu tükendiki o balta sapını oraya koydular anlamadım ? birce yine çok iyi ama baba rolündeki kazma olmamış diziyi katlediyor... yine zeki alasyanın köylü tipi ofsayt, karısı rolündeki ihtiyar kadında cıvık.. dizideki en iyi oyuncu selanadaki yüce onos karakterini canlandıran ihtiyar:) böyle bir çorbadan nasıl o reytingler fırlar onuda anlamak zor :)

senin dediklerin çok doğru ama :D Erler film büyümü yapıyor ne , dizi kendini izlettiriyor :D

bu tür dizileri çok seviyorum reyting yarışmasında fazla düşünmek zorunda kalmıyoruz 2 veriyoruz kazanıyoruz :F

Kardeş Payı ile aynı saatde yayınlanmayacağını öğrendik haftaya karşısında Aramızda Kalsın olacak ben iki projenin birbirine benzediğini düşünüyorum bakalım hangi yapım birbirini etkileyecek?