Büyük Kanallar Önemli Toplumsal Olaylarda Akışlarını Değiştirmeli mi?

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Soma'da ortalama 300 can göçük altındayken,şu anda büyük kanallarımızda eğlence tam gaz devam ediyor.Analı Oğullu,Seksenler,Küçük Ağa,Entelköy Efeköy'e Karşı,Rio...

Sizce önemli hadiselerde tüm sorumluluk haber kanallarına mı aittir,büyük kanallar sorumsuz mudur?Yoksa çok izlenen kanallar daha duyarlı davranmalı mı?

Şu an haber kanalları döndür döndür aynı görüntüleri ve bilgileri veriyor. Ne kadar süre özel yayın yapabilirler ki.. Mesela FOX olay tazeyken ana haberini uzattı ve sadece canlı bağlantıya yer verdi Deniz Yıldızı ve Rio geç başladı bu yeterli bence.

Eskiden milletce üzülürdük facialarda.. En az 5 kanalda eğlence programı saydım, bazısı canlı bile! Örnek.. Trt müzik kanalı! Insanlık ölmüş :(

Tamam büyük kanallar haber yayınlamasın ama komedi programlarını da erteleyebilirler.

Bir ara baktım Flash Tv'de eğlence programı yapıyorlardı.

Komedi kısmını bende sevmedim ama özel kanalların yapması gereken bir şey değil bu.

Eskiden milletce üzülürdük facialarda.. En az 5 kanalda eğlence programı saydım, bazısı canlı bile! Örnek.. Trt müzik kanalı! Insanlık ölmüş :(

Tamam büyük kanallar haber yayınlamasın ama komedi programlarını da erteleyebilirler.

Bir ara baktım Flash Tv'de eğlence programı yapıyorlardı.
bu akşam eğlence proğramları yayınlanmaz .. sabah jetonu düşmeyen bazı kanallar eğlence yayınlamış olabilir ama yavaş yavaş doğruyu buluyorlar .

Soma'da ortalama 300 can göçük altındayken,şu anda büyük kanallarımızda eğlence tam gaz devam ediyor.Analı Oğullu,Seksenler,Küçük Ağa,Entelköy Efeköy'e Karşı,Rio...

Sizce önemli hadiselerde tüm sorumluluk haber kanallarına mı aittir,büyük kanallar sorumsuz mudur?Yoksa çok izlenen kanallar daha duyarlı davranmalı mı?
zamanında önlem alacak yetkililerin timsah gözyaşlarıyla ekranların süslenmesi daha sahtekarca samimi değil, başında önlem alınıp maden ocaklarında veya diğer sektörlerde çalışan işçilerin iş güvenliği yeterince dikkate alınmayıp böyle üzücü kazalardan sonra ekrana çıkıp üzülmüş gibi yapan durumu kurtarmak için yas ilan ettiğini açıklayan sahtekar politikacıların açıklamaları ölenlerin aileleri için daha büyük saygısızlık bence .. eğlence olması o kadar insanları rahatsız etmez, ikiyüzlü siyasilerin açıklamaları daha çok rahatsız edecektir ölenlerin yakınlarını

Son düzenleme: