Sen göze çok batmaya başladın. Biraz kara listeme doğru yol almaya başladın
------
Ramazan bitsin sonra @Bully ile doğru zamanlamada başlatırız![]()
En azından bir listende varım buna da ṣükür. Börek listesi varsa oraya talibim.
Sen göze çok batmaya başladın. Biraz kara listeme doğru yol almaya başladın
------
Ramazan bitsin sonra @Bully ile doğru zamanlamada başlatırız![]()
Senin elinin değdiği belli oldu , çok büyüğüz be kardeşim.Dediğime gelmişsin
Arzulanan reyting final konusunda geldi sonundaGeç olsun güç olmasın
@dreamy @phoebebuffay
Kıymalı, patates , ıspanaklı lardan payıma düşeni alırım gerisi senin olsun.En azından bir listende varım buna da ṣükür. Börek listesi varsa oraya talibim.![]()
Senin elinin değdiği belli oldu , çok büyüğüz be kardeşim.
------
Kıymalı, patates , ıspanaklı lardan payıma düşeni alırım gerisi senin olsun.![]()
Sana sadece peynirli bırakmışBana bir ṣey bırakmamıṣsındır sen kesin![]()
O kadar da pis boğaz değilim , çarpık mıyım ben ?Bana bir ṣey bırakmamıṣsındır sen kesin![]()
Sana sadece peynirli bırakmış![]()
O kadar da pis boğaz değilim , çarpık mıyım ben ?![]()
Yemeden önce ikiye böldüm , olanları ayırdım.Sana sadece peynirli bırakmış![]()
Bıraktım canım birazVay melun vay, peyniri bize yüklemiṣ. İnsan bir tane patatesli bırakır.![]()
Sedef sonuna kadar haklı Şirinler Köyü mü burası tartışma olmalı tabii kiEtkinliği @dreamy'ye pasladım, çeyrek finalleri açmam ile birlikte benim konular bitti.
Başta öyle düşünüp kendimi tutmuştum ama sonra niye etkinliği başlatan kişiyim diye fikirlerimden sakınıyorum ki dedim. Konuları açan kişi olmam dışında sizden bir farkım yok.
Zaten böyle sıfır kaos, herkesin oy kullandığı şarkıyı yazıp geçtiği bir ortam olunca zevki de çıkmıyor. Zamanında @xdragxx ile Titanic vs Hababam Sınıfı ya da Yaprak Dökümü vs Geniş Aile gibi anketlerde insanları ikna etmek için saatlerce mesai, onlarca yorum yaptığımızı hatırlıyorum. Forumda nedense bu kaos ve ikna kültürü de yok oldu.![]()