2024 Büyük Final | En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) | Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating vs Miley Cyrus - Flowers

Etkinliğin Kazananı Hangi Şarkı Olsun?

• Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating

• Miley Cyrus - Flowers

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Koskoca Dua Lipa, Tarkan ve Ece Seçkin’den şarkı çalacak? Ne güzel dünya :A

Biz gerçek şaheseri dinlemeye devam. :bhr:

Bu yarıṣmanın nostaljik ṣarkılar versiyonu olmalı :D
Bruno Mars ‘ı ne zaman dinlesem aklıma POP’un Kralı aklıma geliyor. :bhr:

Bu yarıṣmanın nostaljik ṣarkılar versiyonu olmalı :D
@phoebebuffay ile birlikte dediğinden farklı bir nostaljik etkinlik düşünüyoruz. Kesin değil ama daha. :A
------

Bruno Mars ‘ı ne zaman dinlesem aklıma POP’un Kralı aklıma geliyor. :bhr:
Benim en sevdiğim yabancı erkek sanatçısıdır. Her şarkısı kalite. :A En büyük hayallerimden biri konserine gidip 24K Magic dinleyip eşlik etmek. :A

Gerçekten davalık şarkı olan hangisi acaba? :A

Ekli dosyayı görüntüle 133753
Bruno Mars 50 milyon dolarlık kumar borcunu kapatmak için böyle saçma sapan şeylere girişmiş işte. Şarkıların alakadar olmadığı kulağı olan her canlı tarafından anlaşılabilir. Zaten Bruno'nun diskografisini toplasan bir Flowers etmez. :A

Ekran Resmi 2025-03-18 23.44.14.png

Dua Lipa gibi 485356 şarkı tarafından çalıntı ile suçlanıp 3757 kez davalık olmadı. :A

Ekran Resmi 2025-03-18 23.45.54.png

@phoebebuffay ile birlikte dediğinden farklı bir nostaljik etkinlik düşünüyoruz. Kesin değil ama daha. :A
------

Benim en sevdiğim yabancı erkek sanatçısıdır. Her şarkısı kalite. :A En büyük hayallerimden biri konserine gidip 24K Magic dinleyip eşlik etmek. :A

Aman dikkat et yine son dakika pürüzü çıkarmasın @phoebebuffay :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
------

Michael Jackson = Pop ‘un Kralı
Bruno Mars = POP’un Prensi :A

Konserine gidersen video çekip atmayı ihmal etme. :A

Etkinliği @dreamy'ye pasladım, çeyrek finalleri açmam ile birlikte benim konular bitti. :A
Favorilerim elenince bendir :A
------

Bruno Mars 50 milyon dolarlık kumar borcunu kapatmak için böyle saçma sapan şeylere girişmiş işte. Şarkıların alakadar olmadığı kulağı olan her canlı tarafından anlaşılabilir. Zaten Bruno'nun diskografisini toplasan bir Flowers etmez. :A

Ekli dosyayı görüntüle 133755
Yalnız Bruno’nun When I Was Your Man’ine bariz bir atıf varken, gerçekten telif istememeleri inanılmaz acemilik. :A Albümde tek tutan şarkısı da çalıntı çıktı. 😱 Nerden baksan büyük rezillik. :A
------

Konserine gidersen video çekip atmayı ihmal etme. :A
Hayallerde gerçekleşir anca. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Koskoca Dua Lipa, Tarkan'dan Ece Seçkin'den şarkı çalamaz ama kendi yazıp bestelediği şarkıyı Aleyna Tilki'ye verir...

Aleyna Tilki'nin büyüklüğü diyebilir miyiz buna. :A @Dosi

(Benim konuları değiştiriş şekli. :A)

Ekran Resmi 2025-03-18 23.57.03.png

Koskoca Dua Lipa, Tarkan'dan Ece Seçkin'den şarkı çalamaz ama kendi yazıp bestelediği şarkıyı Aleyna Tilki'ye verir...

Aleyna Tilki'nin büyüklüğü diyebilir miyiz buna. :A @Dosi

(Benim konuları değiştiriş şekli. :A)

Ekli dosyayı görüntüle 133758
Prime dönemlerimde açtığım harika konulardan sadece biri. :A

Sadece Retrograde’e birkaç kelime vermişti galiba ama olsun, keşke devamı gelebilseydi. :A

Prime dönemlerimde açtığım harika konulardan sadece biri. :A

Sadece Retrograde’e birkaç kelime vermişti galiba ama olsun, keşke devamı gelebilseydi. :A
Zaten bütün şarkılarına birkaç kelime ekliyordur, Olivia Rodrigo gibi bir söz yazarı ve besteci değil sonuçta. :A O şarkıyı Future Nostalgia'nın Deluxe versiyonu için yapmış, hatta kendi söylediği demo versiyonu da vardı internette. :A

Aleyna Queen Fox'un kariyerindeki ilk başarısızlığa sebep oldu kadın. Kendisini sevmemek için bir sebep daha. :A

Biz bunu @phoebebuffay ile çoktan konuştuk.
Bir başka daha versiyonu var bu durumun ama ben artık sıkıldım etkinliklerden. Böyle oy verip kenara çekilmeyi seviyorum (şu yabancı etkinlikte ilk gün beni çok yordular o ayrı :A ) @Bully
Oy verip kenara çekilmek güzeldir tabii :A Ama kaos olmadığı sürece uzun yorumlamalar da güzel oluyor :A

Dosi'yi yormasalar olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak