Büyük bir önerim var !

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
Normal hayatta küfür kısaltması olarak kullanılan bazı tabirler ne yazık ki medyadaki yozlaşmanın sonucu olarak gazete, internet sitesi, dergi vs. ismi olarak normalmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Sözü uzatmayacağım, hangi gazeteden bahsedildiğini herkesin anladığına eminim.

Bu ve buna benzer gazetelerin isimlerini yazıyormuş gibi davranarak küfür edilmesine müsaade etmeyelim Gazete ismine çok önem veren bir zahmet açık adıyla yazsın.

"Ama ben gazete ismi yazıyorum" diyerek bahane arayanlara uyarı verirsin. Unutmayın bu forumda bayan üyelerde var !

AMK gazetesinden rahatsız olan bayan üyelerimiz varsa AMK gazetesi yollayabiliriz

bu mu büyük öneri ? Ne yani " bugün amk gazetesini okudum " desem ceza mı alacağım ? Saçmalık bu kadar tedbire ne gerek var ki ?
Ayrıca dün gece yayınlanan bildiriye göre forumda ceza sistemi hafifletildi dün açıkladılar.

o zaman tüm kısaltmaların yasak olması lazım

mesela TBMM yerine Türkiye Büyük Millet Meclisi diyeceğiz kabül mü ?

Abartmaya gerek yok.GÖT sitesine de girerim AMK da okurum.Bundan dolayı kimse ceza alamaz.

bu amk yı bugün okudum da 10 mumara gazete dolu dolu spor gaztesi okunuşu kolay ve 25 kuruş.....ben hergün spor gazetesi okuyan biri olarak artık amk okucam....pek konuyla alakalı değil ama belirtmek istedim....
ulvi gibi mi oldum acaba