Bülent Çolak'da "Ha Babam Uzay" Dizisinde!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Tayfun Güneyer'in yöneteceği ve senaryosunu yazacağı Hababam Uzay dizisi kadrosuna Bülent Çolak'da katıldı.

Bülent Çolak ve dizi kadrosunda yer alan Özge Ulusoy özel durumları nedeniyle tanıtım filminde rol almadılar.

Dizinin tam kadrosu: Peker Açıkalın, Ufuk Özkan, Özge Ulusoy,Veysel Diker, Sinan Çalışkanoğlu, Bülent Çolak, Feyza Çipa, Haki Biçici, Bala Atabek, Ayşe Melike Çerçi, Tuğba Sarıünal, Yonca Oskay ve sürpriz isimler...

Ha Babam Uzay, Mart ayı ortasında Show Tv'de birinci bölümüyle yayında olacak!

Son düzenleme:
Bülent Çolak iyi bir seçim olmus, ama yine Ufuk Özkan'la beraber ayni dizide baska bir dizide oynasaydi sanki daha iyi olacaktir diye düsünüyorum.

İlginç göründüğü için ilk haftalarda güzel sonuçlar alacak gibi görünüyor bu dizi ama sonrası üzüyor hepimizi, umarım oyuncular fazla yara almaz.

bizim yetersiz ulvi:)

bu adamdan her filme renk olur başkada bişey olmaz..

Bu Tayfun Güneyer Yılan Hikayesin'de ki gibi başarı sağlasa keşke dizide :)

Bülent Çolak'ın olması iyi oldu. Günü de bana uygun. İzleyeceğim diziyi :)

Ufuk Özkan'da demiştir, kurtulamadık bu yetersizden :D

Çok iyi olmuş Bülent Çolağın da oyuncular kadrosunda olması inşallah dizi güzel sonuçlar alarak uzun soluklu bir dizi olur :smile:

İşte olay bitmiştir !

Ufuk Özkan'da var ve Bülent Çolak da katıldı. İkiside Geniş Aile'de oynuyordu. Yani oyuncu kadrosu çok iyi olduğunu söylemek lazım ve diziyi izlemem için ikinci bir kişi geldi.

Bakalım nasıl bir dizi olacak... :)

lan vay arkadaş vay arkadaş bu oyuncular neden cüneyt inay'da yok da tayfun'da var:(
bülent çolak çok süper bir performanstan sonra tayfunun esprileriyle bizleri üzecek maalesef ve maalesef yan karakter olacak ben böyle şansa ne diyeyim en sevdiğim iki oyuncu en sevmediğim senaristte:(

lan vay arkadaş vay arkadaş bu oyuncular neden cüneyt inay'da yok da tayfun'da var:(
bülent çolak çok süper bir performanstan sonra tayfunun esprileriyle bizleri üzecek maalesef ve maalesef yan karakter olacak ben böyle şansa ne diyeyim en sevdiğim iki oyuncu en sevmediğim senaristte:(

ama iyi yan karakter olur ulviden.. başrol oynayacağını sanmıyorum:)

Kadro sağlam gözüküyor, peki neden çoğunluk dizinin varlık gösteremiyeceğine inanıyor?