''Börü'' Netflix Türkiye'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
65158

6 bölümlük mini dizi ''Börü'' Netflix Türkiye'de yayınlanmaya başlıyor!

Geçtiğimiz yıl Star TV'de yayınlanan, başrollerinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı dizi uzun süredir BluTV listesindeydi. Bir hafta sonra BluTV'den kaldırılacak dizinin yakında Netflix Türkiye'de izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

''Wolf'' ismiyle yayınlanacak dizinin Netflix'teki yayın tarihi ise henüz belli değil.

• Harika
Reactions: batuhankaralar
Her gün bir Netflix Türkiye haberi görüyoruz, Türkiye pazarına çok önem veriyorlar gerçekten.

Diziyi izlemeyenlere de öneririm, üst düzey bir iş. Umarım dizinin finali olan filmini de yayınlarlar.

Dizinin aynı zamanda finali de olan filmini izledin mi? Yorumlarını merak ediyorum çünkü. :)
Yok ya onu izleyemedim maalesef, izlemeyi çok istememe rağmen gitme fırsatım olmadı sinemaya. Şimdi de zamanım yok izlemek için -düştüyse tabi internete- bakalım ama aklımda yani ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum.

Sen izlediysen senin yorumları alalım. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Yok ya onu izleyemedim maalesef, izlemeyi çok istememe rağmen gitme fırsatım olmadı sinemaya. Şimdi de zamanım yok izlemek için -düştüyse tabi internete- bakalım ama aklımda yani ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum.

Henüz ben de izlemedim ya, benim için çok ters bir tarihte yayınlandı sinemada. O yüzden gidemedim, internete düştüyse izlemek istiyorum ama hiç bakmadım daha. :A

Film diziye göre baya zayıftı. Vizyon tarihine yetişsin diye biraz aceleye getirmişler sanki. Dizinin bir bölümü olarak düşünürsek dizinin en kötü bölümü diyebilirim.

Ama yine de içinde önemli ve güzel anlar vardı.

• Beğendim
Reactions: BesaleT