Aşk-ı Memnu dedim. Bundan önceki yorumumda da dediğim gibi iki diziyi de seviyorum ama yan yana koyduğum zaman Aşk-ı Memnu biraz daha ağır basan taraf oldu.
Hala galiba diyon dosimosi tüm dizileri mahvettin 😡 😡 😡Galiba kazanan belli oldu gibi gibi.
Konuyu yavaştan hazır edeyim.
Sabah eski etkinliklere baktım.Hala galiba diyon dosimosi tüm dizileri mahvettin 😡 😡 😡
Totemi falan bırak artık, konuyu hazır ederken arka planda aşağıdaki sahnenin oynadığına eminim... @DarkLegenDGaliba kazanan belli oldu gibi gibi.
Konuyu yavaştan hazır edeyim.
Bilinç altımda var demek eskiden de desteklediysem tuhafSabah eski etkinliklere baktım.
Suskunlar için çabalamışsın zamanında. Gözlerim yaşardı.
Bu arada Suskunlar 2 kere Lim'i geçmiş oldu. Hem diziler tazeyken hem de özlenilen olarak@Tolstoyevski
Demek ki o yüzden bu sefer destek verdinBilinç altımda var demek eskiden de desteklediysem tuhaf
Ben değil @DarkLegenD o modda ama daha belli değil. Her an herşey olabilir. Avatarıma devamTotemi falan bırak artık, konuyu hazır ederken arka planda aşağıdaki sahnenin oynadığına eminim... @DarkLegenD
Yalnız bu kadarını beklemiyordumAl sana 1 oy daha
Yok artık hala yapıyor bak 😡 😡 😡Yalnız bu kadarını beklemiyordumfazla birşey demiyeyim ters teper, en son geri düşeriz
Biz neler görmüşüz forumda 😡Yok artık hala yapıyor bak 😡 😡 😡
Ben değil @DarkLegenD o modda ama daha belli değil. Her an herşey olabilir. Avatarıma devam
@Turkuazz'ın oyu sonrası sen ve @DarkLegenD anlık... Ne denebilir ki başka bu tablo karşısında.
Kolay bir zafer oldu... Hiç zorlanmadık...@Turkuazz'ın oyu sonrası sen ve @DarkLegenD anlık... Ne denebilir ki başka bu tablo karşısında.
Ekli dosyayı görüntüle 99699
Konuyu hazır ettim sayılır ama @Tolstoyevski 'nin afişi hazırlamasını ve saatin dolmasını bekliyorum@Turkuazz'ın oyu sonrası sen ve @DarkLegenD anlık... Ne denebilir ki başka bu tablo karşısında.
Ekli dosyayı görüntüle 99699
Dur dana belli değil, herşey 2-3 oya bakar. Ters tepmesinKolay bir zafer oldu... Hiç zorlanmadık...
İLK defa aşkı memnu ya rakip bir diziyi oyladım,zaten aşkı memnu fazlasıyla ispatlamış başarısını,iki dizide muazzam bu arada suskunlar fırsatını bulduğumda bir daha bakacağım bir dizi 🤗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?