Azra Akın, Koyu Bilal ile Evlenecek !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,771
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geniş Aile'nin yeni sezon ilk tanıtımı biraz önce Star'da ekrana geldi.

Geniş Aile sezonu iki düğünle açacak!

Yeni gelen oyunculardan Azra Akın'ın canlandıracağı karakter, Koyu Bilal'le evleniyor. Cevahir ise diğer yeni gelen oyuncu Emel Çölgeçen'in karakteri ile evleniyor.

Dizi, yayın planında bir değişiklik olmadığı takdirde 6 Ağustos Cumartesi akşamı yeni sezona merhaba diyecek...

Tanıtımı ilk izleyenlerden biri siz olun:

Bu haber ilk kez FavoriForumum'da !

Son düzenleme:
artık kavga yok helal olsun cüneyt inay bazı senaristler gibi değilsin kötü gördüğü şeyleri değiştiriyor...

Son düzenleme:
değiştireyim fragmanı görünce çok mutlu oldum artık aşk meşk yok ya fazla bide zeynep çıktı...
bu sene fragmanda ii olur

Büyüksün Geniş Aile büyüksün cüneyt inay seviyoruz sizi hoyt be. Başlıyor efsane dizimiz. Adminim şu koyunun kardeşi gelmicek mi yav diziye. birde fragman star tvde verilmeye başladımi internet sitesini demiyorum ha kanalını diyorum

Yeni sezon fragmanı gerçekten güzel olmuş...Bu sezon süper olcak inşallah reytinglerde yükselecektir...

Büyüksün Geniş Aile büyüksün cüneyt inay seviyoruz sizi hoyt be. Başlıyor efsane dizimiz. Adminim şu koyunun kardeşi gelmicek mi yav diziye. birde fragman star tvde verilmeye başladımi internet sitesini demiyorum ha kanalını diyorum

Evet. Ben ilk kez kanalda gördüm zaten yarım saat kadar önce :)

Koyunun kardeşi ile ilgili bilgim yok şu an :) Emel Çölgeçen'dir belki...

Adama büyüksün demişsin ama Adını ve soyadını küçük yazmışsın.