Azra Akın Ekranlara Dönüyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1411381691.jpg

2004 yılında başrolünü Tamer Karadağlı'yla paylaştığı 'Yağmur Zamanı' adlı dizinin ardından 'Geniş Aile' dizisinde Rojda Demirer'in yerine kadroya dahil olan ve son olarak 'Yok Böyle Dans' adlı yarışmayla ekrana gelen Azra Akın, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yakında çok konuşulacak bir dizide rol alacağını belirten tescilli güzel, 'Senaryo ve cast hazır. Ancak kiminle birlikte rol alacağımı şimdilik açıklayamam' dedi.

Güzel oyuncu bakalım nasıl bir rol ve dizide karşımıza çıkacak.

En son Galip Derviş'te konuk oyuncu olarak izlemiştim. İyi bir oyuncu, ama kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Bakalım nasıl bir projeyle geri dönecek? :)

m.u.c.k geldi aklıma.:( çok harika diziydi ama nasıl becerdilerse son bölümler katlanılcak gibi değildi. :D

Bence ve kesinlikle yaz dizisinde rol alacak. O zaman dizi tutabilir. Tabi senaryo ve erkek oyuncuda önemli.

Bu kızı güzel bulmayan tek ben miyim? :(
Neyse, bir oyuncu yüzünden diziyi izlememezlik yapmam. Partnerini merak ettim.

Bu kızı güzel bulmayan tek ben miyim? :(
Neyse, bir oyuncu yüzünden diziyi izlememezlik yapmam. Partnerini merak ettim.
Güzel bulan yoktur zaten merak etme 😉
Dizisi tutmaz bence geçmiş olsun :)
Tabi diğer oyuncularida görmek lazim bi bakarsin en sevdiğim oyuncu Cup diye diziye gelir :)

Oyun Bitti dizisinde çook başarılıydı,Ayrıca Geniş Aile de de iyiydi yine güzel bir rolle çıksa bari...