'Azize' Yayından Kaldırıldı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,617
Puanı
1,061

Kanal D'nin yeni dizisi Azize'de şok gelişme!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı; yeni yıl arasından sonra Erkan Birgören imzalı 7. bölümüyle devam edeceği açıklanan dizi, son gelişmeye göre final bile yapamadan ekranlara veda etti. Öte yandan dizinin ekibi, bu şok gelişme nedeniyle sette de vedalaşamadı.

19 Kasım Salı akşamı başlayan dizi, düşük reytingleri nedeniyle geçtiğimiz haftalarda cumartesi gününe alınmıştı.

Kaynak: Birsen Altuntaş (TV100)

Reactions: Gizmen
Son yıllarda tüm kanallar biten dizileri için iyi kötü final bölümü çektiği için yayından kaldırılmalar azalmıştı ama sağolsun Kanal D dayanamayıp özüne dönmüş.

Reytingleri çok kötüydü ama en azından apar topar da olsa final hakkı verilmeliydi geçmiş olsun.

Reactions: Klaus
Seyirciye saygısızlık bence finalsiz dizi bitirmek. En azından iyi kötü bir final bölümü çekmek yada son bölüme final sahnesi çekip bitirmek varken hem ekibe, hem seyirciye yapılan bir ayıp bence. Ekibin yolu açık olsun. Mini dizi diye satarsın artık Kanal D...

Reactions: S.G.A.T.
Kanal D bir kez daha ne kadar saygısız bir kanal olduğunu gösterdi, tek kelime ile yazık.

Hazır Hande Erçel'in de dizisi bitmişken Halka geri dönsün ya

Yazık oldu kadroda iyi isimler vardı.

Buğra Gülsoy, Süreç Film ve Kanal D üçlüsü olmuyor. Bana Artık Hicran De gibi final yapmadan veda etmesi kötü oldu.

Kanal arkasında iyi durdu, bol tekrar yaptı, bol tanıtım döndürdü. Ben salı günü sürpriz yapar diye düşünüyordum, şaşırdım. Kanal yine de yeni gününde de denedi, daha ne yapabilirdi? Yine de her dizi finali hak ediyor, yayından kaldırmaları hoş bulmuyorum...

Diğer konu arasında kaynamış. Yıl sonu katliama döndü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın bir kurbanı daha.

Fanlar Kanal D ve Süreç’in dizinin arkasında durmadığını, tanıtımlarının iyi yapılmadığını, sosyal medyada aktif olmadığını söylüyordu. Açıkçası haklılar da gün değiştirdiğinde bile çok az tanıtım dönüyordu.

İlk baştan bahsediyorum, yeni dizi tanıtımları çok yapıldı. Afişleri, sosyal medya tanıtımı da iyi yapıldı. Sonrasındaki durum nedir bilmiyorum, takip etmedim. Gün değişim hamlesi de iyi yapıldı bana göre, dizi için ölü yatırım olsa da denendi yine de.

Reactions: Özgür