Azize Gerçeği Öğreniyor ! (Vatanım Sensin 27. Bölüm)

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Öncelikle çok şükür diyorum, sonunda Azize'nin gerçeği anlaması sevindirici. Sahne de Halit ve Bergüzar'ın etkileyici oyunculuklarıyla çok etkileyiciydi kesinlikle.

Berguzer genc nesilden nadir sevdiğim kadın oyunculardan binbir gece karadayı şimdide burda başarılı buluyorum halit bey zaten sahneyi yaşıyor ikiside iyi oynamıs :T
Deşifre olma haftası desek Arka sokaklarda mesut mafyanın içine sızıyor ve oda deşifre oluyor vatanım sensinde bile deşifre olan var

aaa kanal patronu @Yiğitt i etiket yapmayı unuttum :F hiç kanalından dizi izlemiyor diye aklıma gelmedi sanırım :A :A :A

@Çiğdem- izledim sahneyi bayağı etkileyici olmuş beğendim :A

Ama Survivor totali rahat alıyor Perşembeleri, ab ve abc1'de de ensenizdeyiz :Z İnşallah fayda eder bu hamleniz :A

@Çiğdem- izledim sahneyi bayağı etkileyici olmuş beğendim :A

Ama Survivor totali rahat alıyor Perşembeleri, ab ve abc1'de de ensenizdeyiz :Z İnşallah fayda eder bu hamleniz :A
azize ile cevdetin birlikte olması arttırır seyirciler çok eleştiri yapıyordu bu konu hakkında :A

birde son sahnedeki müzik nekadar etkileyici atatürk sahnesindede o müzik çalmıştı kusursuz bir müzik bulamıyorumda youtubede :T @mrt-06

@mrt-06

azize ile cevdetin birlikte olması arttırır seyirciler çok eleştiri yapıyordu bu konu hakkında :A

birde son sahnedeki müzik nekadar etkileyici atatürk sahnesindede o müzik çalmıştı kusursuz bir müzik bulamıyorumda youtubede :T @mrt-06

@mrt-06
Total seyircisi kaçtı bi kere sizden, işiniz zor :Z

Evet gerçekten de güzel, insanın içine işliyor :D