Aslında sahnede canlı sesi çok daha iyi, o yüzden böyle bir kısım yazmışlar şarkıda. Çünkü jüriler bayılıyor böyle seslere.Son sahnede lobiye oynamişlar @Ahmed Cocugun sesini pek beğenmedim canlı performansı görmem gerek Sondaki çıkışı nasıl yapıcak merak ettim.
Yok cok yukselemedim o çıkışlarda Kadın opera da söyler dediğinde diğer juri "oww" çekti Onun gibi zayıf buldum performansını ama EUrovision sahnesi çok bambaşka ve capcanlı sesler ve görsel şölen var. Böyle kucuk studyoyla bir tutmuyorum. Temkinliyim şimdilikAslında sahnede canlı sesi çok daha iyi, o yüzden böyle bir kısım yazmışlar şarkıda. Çünkü jüriler bayılıyor böyle seslere.
Şimdi bir videosunu atıcam, oradan dinle.
Bu arada bence ortalama şarkı. Sahne performansı çok kritik iyi puan alması için.
14 mayısta finalde yorumlaşırız. Merakla bekliyorum.Yok cok yukselemedim o çıkışlarda Kadın opera da söyler dediğinde diğer juri "oww" çekti Onun gibi zayıf buldum performansını ama EUrovision sahnesi çok bambaşka ve capcanlı sesler ve görsel şölen var. Böyle kucuk studyoyla bir tutmuyorum. Temkinliyim şimdilik