Bende beğenmedim Geçen yıl ki kızda bir garipti
Bende beğenmedim Geçen yıl ki kızda bir garipti
Hmmm.Bende beğenmedim Geçen yıl ki kızda bir garipti
Gece gece korktum bizim cw deki ucubeler gibi çıkarttı karşımıza @AhmedBende beğenmedim Geçen yıl ki kızda bir garipti
Şu 2009'da ki kız gibi kızlar lazım Aysel di sanırım. Bak o kız çok güzeldi
Bu yılki kızda çok güzel, aynen her 2si Aysel.Şu 2009'da ki kız gibi kızlar lazım Aysel di sanırım. Bak o kız çok güzeldi
Ay çok güzel bir kız çatla.
Garip bir tipi var şeytan ele geçirmiş gibi bakıyorBende beğenmedim Geçen yıl ki kızda bir garipti
Biliyorum Eli yüzü düzgün bir tane ayarlayacak ablan.Bu yılki kızda çok güzel, aynen her 2si Aysel.
Hem biz sana ailecek azeri kız ayarlayacaktık hatırlıyorn mu.
Çiğdem olursa iyi Trip yapmıyor en azından
azeri modelim varsa göndersin harundan iyisinimi bulacak@Çiğdem- tarzı bişey göndercez.
Beni yollayalım. Beni beni Ahmed'ini.Çiğdem olursa iyi Trip yapmıyor en azından
Pasaport yok bir şey yok. Uçak bileti önceden alınmalı ki ucuz olsun.. Araştırma yok. Paranız daha değerli olmasına rağmen bir adım yok. Bizimle değilsin.😵Beni yollayalım. Beni beni Ahmed'ini.
Biliyorum Eli yüzü düzgün bir tane ayarlayacak ablan.
aa bu arada bu yılda katılmıyoruz kesin olarak değilmi herkes kendi kendine gelin güvey oluyordu tilki kızı gönderiyorlardı hattaBu yılki kızda çok güzel, aynen her 2si Aysel.
Hem biz sana ailecek azeri kız ayarlayacaktık hatırlıyorn mu.
Yok kesin katılmıyorsunuz.aa bu arada bu yılda katılmıyoruz kesin olarak değilmi herkes kendi kendine gelin güvey oluyordu tilki kızı gönderiyorlardı hatta
Çok iyi tercih olmuşÇok güzel kız. Müzik tarzı falan da çok cool. Bakalım şarkısı nasıl olacak.
Beğendinizmi?
@mrt-06 @Çiğdem- @Thequeer @Aserat @MayısKralı @S.G.A.T. @MasacRE-@xBUGRAx @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @Tolstoyevski @Yiğitt @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @Forumdash @Shamkhal @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx @gözlemci @ozmoturk @tolgab @turkuazz @OzaN