Ayta Sözeri 'Paramparça' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1426776198.jpg

Star TV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi Paramparça'nın kadrosuna yeni bir isim katıldı!

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı Paramparça'ya, Kayıp Şehir ve son olarak Ulan İstanbul dizilerinde rol alan Ayta Sözeri katıldı.

Paramparça, yeni bölümüyle Pazartesi 20:30'da Star TV'de!

Son düzenleme:
Kayıp Şehir dizisinin yıldızlarından birisidir kendisi. Ulan İstanbul'da pek göstemedi kendisini ama Kayıp Şehir'de Aysel'in en yakın arkadaşıydı. :D Ağda yaptıkları bölüm özellikle unutulmaz. :F
Özledim. :(

Neyse çok iyi isim, hayırlı olsun. :)

Ayten değil, Ayta. Bu arada bence güzel bir transfer olmuş, sevdiğim bir oyuncu. Diziye etkisi olmayacaktır yine de. :)

Türkiye'deki tek transseksüel kadın oyuncu sanırım. Artık transgender'lerin de seks işçiliği dışında birşeylerin yapabildiğini kanıtlayan birisi. Kendisini kutlarım, diziye yakışacaktır.

Ayten değil Ayta. @sürgünüm
Çok mutlu oldum en sevdiğim dizilerden biri ve en sevdiğim bayan oyunculardan biri katılıyor. Çok başarılıdır.
Teşekkürler Cevdet Mercan. :) Kayıp Şehir'de keşfetti Ayta'yı. :)

Daha önceki oynadığı dizileri izlesemde tanıyamadım kendisini. (b)

Akasya Durağı ve kayıp şehirde izledim yi oyuncu zaten fragmandada gülüp duruyordu etki edebilir ahh be keriman ne cektin be yavrumm :( :(

ulan istanbuldan tanıyorum iyi oyuncudur hayırlı olsun :D

Oha çok sevindim ben çok severim kendisini başarılı bir isimdi Kayıp Şehir'de unutulmaz biri kendisi. Hangi rolle gelecek umarım sağlam bir rolü olur. :)