Ayrıldığınız sevgilinizle yeniden çıkar mısınz?

Ayrıldığınız sevgilinizle yeniden çıkar mısınz?

• Evet

Oy: 11 68.8%
  • Hayır

Oy: 2 12.5%
  • Düşünmedim

Oy: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
bunları düşündükten sonra ayrılma kararı vereceğim biriyle olacak kadarda uzun değil hayatım niye pişmanlık katayımki kısa olan zamanıma hem bunları düşünmem uzun sürmez yeterki ondan cevapları kısa sürede alabileyim

ama hayattta insanların tam anlaşabileceği ve güvenebileceği insanlarla tanışma oranı çok düşük bir ihtimal ..tam sana uygun olan için papatya falları açarsın o da elinden gider bir gün gelir hiç düşünmeden uygun olmayan birini seçersin..
düşünsene mecnun leyla ile öyle bir problem yaşasaydı .. şimdi böyle efsanevi bir aşk masalı doğarmıydı mecnun düşünmeyi bir kenara bırakmış leylasını aramış ferhat dağları delmeyi göze almış şirinini aramış.. ama düşünsene ferhatın dağın kenarında oturup düşüncelere daldığını: ben bu dağı açıyorum ama değermi başka kızmı yok niye dağı deleyim elimi sallasam ellisi gibi düşünceler içine girseydi ferhat ferhat olmazdı..

iyide anlattığın örneklerde çok farklı bir aşk var ortada hem onlar ayrılmak zorunda kalıyo ben bu zamana kadar kimseyi zorundalıktan bırakmadım :D desenki aşıksın çok seviyosun ayrılmak "zorunda" kalmışsınız o zaman bu sorunların hiç birini bende sormam

iyide anlattığın örneklerde çok farklı bir aşk var ortada hem onlar ayrılmak zorunda kalıyo ben bu zamana kadar kimseyi zorundalıktan bırakmadım :D desenki aşıksın çok seviyosun ayrılmak "zorunda" kalmışsınız o zaman bu sorunların hiç birini bende sormam

ama bu sorunun kökeninde ayrıldığınız sevgilinizle diye bir ibare var yani bir zamanlar sevgiliymişsiniz. insanlar her önüne geleni sevgili yapmayacağına göre senin için çok değerliymiş o açıdan sevgili olmuşsunuz.

ama dediğinde doğru onlar masallarda kaldı zamanımızda iki günde bir sevgili değiştirmek moda olduğu için bu konuda ayrılmakda zor olmasa gerek..

aynen öyle masallarda kaldı :) evet zamanında benim için değerliymiş ki sevgili olmuşum ama ayrıldığımıza göre bu o değeri kaybetmiş peki değeri kaybetcek neler yapmış bunlarıda düşünmek lazım yada o beni terketmişse bi kere beni bırakan adama ben bidaha nasıl güveneyim ..eğer düşünmeden hareket edersem senin dediğin gibi olmuş olur 2 günde bi sevgili değiştirirm ay ben bunu affedym sonra baktım olmadı ayrılırım yarın başka bi birini bulurum onlada aynısı olur..sevgimizin yanında birazda mantığımızı kullanırsak daha sağlam ilişkilere temel atmış oluruz buda o süre içinde harcadığımız zamana değer

aynen öyle masallarda kaldı :) evet zamanında benim için değerliymiş ki sevgili olmuşum ama ayrıldığımıza göre bu o değeri kaybetmiş peki değeri kaybetcek neler yapmış bunlarıda düşünmek lazım yada o beni terketmişse bi kere beni bırakan adama ben bidaha nasıl güveneyim ..eğer düşünmeden hareket edersem senin dediğin gibi olmuş olur 2 günde bi sevgili değiştirirm ay ben bunu affedym sonra baktım olmadı ayrılırım yarın başka bi birini bulurum onlada aynısı olur..sevgimizin yanında birazda mantığımızı kullanırsak daha sağlam ilişkilere temel atmış oluruz buda o süre içinde harcadığımız zamana değer

mantık güzel bişey ama sevgiyle mantık devamlı aynı karede buluşmuyor mesela zengin bir adam için kızının zengin bir kocayla evlenmesi mantık...
ama aynı kızın aşık olup fakir birine gönül vermesi sevgi...
fakir bir babanın kızına yada oğluna zengin bir koca araması mantık..
ama aynı babanın çocuklarının kendi ayarında biriyle gönül bağı oluşturması sevgiii..
aynı fikri paylaşan aynı dünya görüşünde olan kız yada erkeğin birlikte evlenmesi mantık..
ama kız ve erkeğin tam kendine tezat fikir ve dünya görüşünden birine aşık olması sevgiii..

bunlar gibi yüzlerce örnek var.. sevgide pek mantık yoktur .. ikisini aynı karede buluşturan insanlar sevgiden mutlaka ödün verir...

ya tamam güzel söylüyorsun doğru söylüyorsun da burada eski sevgiliden bahsediyoruz demek ki yanlış bir şeyler var sen körü körüne devam edersen ay aman çok seviyorum aman bir kere daha deneyeyim diye.. aynı sonuçları alırsın yine.. bence insanlara 2. şans verilirken biraz düşünülmeli..boşu boşuna aynı sonu sonucu alacaksam niye canımı sıkayım..ben üzülmektense biraz düşünüp vakit kaybetmeyi tercih ediyorum..sende vakit kaybetmemeyi ikimizin görüşleri farklı olabilir ama burada bunu konuşmak ne senin fikirlerini değiştirecek ne de benim :D

zaten kimsenin düşüncelerini değiştirmek gibi bir niyetim olmadı, olamazda herkesin hayata bakışı farklı... sadece amaç fikirlerimi paylaşmaktı rahatsız etmedim umarım..