Sen diziyi takip etmiyor muydun?İyi o zaman birazını öğrendim Nurten de öldü herhalde huzurevinde de göstermediler zaten
Sen diziyi takip etmiyor muydun?İyi o zaman birazını öğrendim Nurten de öldü herhalde huzurevinde de göstermediler zaten
Can çıkar,huy çıkmaz.
Yok ya bir finalde baktım ondan bakacağım ama youtubedanSen diziyi takip etmiyor muydun?
Yasak Elma izliyordum bu arada ondan takip etmiyordumSen diziyi takip etmiyor muydun?
Yok ya bir finalde baktım ondan bakacağım ama youtubedan
Yasak Elma izliyordum bu arada ondan takip etmiyordum
E ta ben sana önceden demedim mi izlemiyorum ddim hatta önerirmisin falan diye de sordumBen izliyordun diye biliyordum. 😱
E ta ben sana önceden demedim mi izlemiyorum ddim hatta önerirmisin falan diye de sordum
Aynen de hepsinden iyi olmasi için tek EnYıl bile yeterYasak Elma hepsinden daha iyi.
Aynen de hepsinden iyi olmasi için tek EnYıl bile yeter
Evet o kadar muhabbetin içinde hangi diziyi hatırlayacaksin bir de bir konuştukmu 1 2 saatte geçdn 9 dizi konuşmuştukDemişsindir de, o kadar konuştuk. Hatıralayamamışımdır.
Evet o kadar muhabbetin içinde hangi diziyi hatırlayacaksin bir de bir konuştukmu 1 2 saatte geçdn 9 dizi konuşmuştuk
Tabi Şahik'de yeter ama pislik oEnder & Yıldız bir de Şahika.
Tabi Şahik'de yeter ama pislik o
Kendine mi yakın buluyorsun acaba 🐍Kötü karakterleri seviyorum. 🐍
Kendine mi yakın buluyorsun acaba 🐍
Hayır karakter bakımından değil sen de mi kötüsun diye dedimHayır. 😱 Ender'i de kötü diye sevmiştim başta, Zalim İstanbul'da Şeniz'i de kötü diye sevmişim. Şahika'yı da seviyorum.