'Aynadaki Yabancı' Final Yapıyor! | ATV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
aynadaki-yabanci-dizisinden-uzen-haber-7-bolum-dayanabildi.jpg

'Aşk ve Gözyaşı' ile 'Ben Onun Annesiyim'in ardından yeni sezon dizilerinden biri için daha final kararı alındı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Onur Tuna, Simay Barlas, Caner Topçu ve Asuman Dabak'ın paylaştığı, 4 Ekim'de ekranlara gelmeye başlayan ancak reytinglerde bekleneni veremeyen 'Aynadaki Yabancı' için önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 7. bölümüyle final kararı alındı.

12. bölüme kadar devam etmesi planlanan dizinin reytingleri son dönemde iyice düşünce maddi külfet oluşmaması adına final kararı öne çekildi.

Aynadaki Yabancı, final bölümüyle Cumartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Gazete Arena

Aslında dizi güzeldi Allah var şimdi. Ama bazı oyuncular çok iyi değildi maalesef.
katılıyorum size bu dizi benim için hayal kırıklığı oldu .caner topçu ve büşra alnıtemiz için izliyordum dediğiniz gibi bazı oyuncular iyi değildi. birinci bölümden sonra internetten izledim diziyi ne kadar caner bey ve büşra hanımı sevsemde diğer bazı isimler iyi değildi.

katılıyorum size bu dizi benim için hayal kırıklığı oldu .caner topçu ve büşra alnıtemiz için izliyordum dediğiniz gibi bazı oyuncular iyi değildi. birinci bölümden sonra internetten izledim diziyi ne kadar caner bey ve büşra hanımı sevsemde diğer bazı isimler iyi değildi.
Kadın İsterse tarzı işlenmeliydi.

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny