'Ayla' TV'de İlk Kez Yakında FOX'ta!

Genelde uzun yorum yapanlar kültürlü sanılır, bir de her konu hakkında konuşmaya çalışanlar. :A
Yoo ben uzun yorum yapanları hiç sevmem aynı şeyleri tekrar tekrar yazarlar aslında sınav kağıdını hemen bitirip bir gururla kalkan 2.kağıdı isteyenler gibi :F

Yoo ben uzun yorum yapanları hiç sevmem aynı şeyleri tekrar tekrar yazarlar aslında sınav kağıdını hemen bitirip bir gururla kalkan 2.kağıdı isteyenler gibi :F
Ben de kendimi tekrar ediyorum bazen ama yine de daldan dala atlıyorum genelde. Aşırı tekrara girmemeye çalışıyorum. :A

Güzel filmdi ama aşırı abartıldı bence. Yani waoow değildi. Duygu yüklü güzel bir dramaydı. Senaryo gerçek hayattan alıntı olduğu için ve oyunculukların başarısı bu filmi yukarı taşıdı. Çocuk oyuncu da çok tatlıydı ayrıca. :X

Ben onu doğal karşılıyorum, çünkü doğal kendisi. İçinden geldiği gibi anında çıkarıyor yorumları. Noktalama işaretleri ve yazım kurallarını da umursamıyor, içinden geldiği gibi. Klavyesinden ne çıkarsa. :A
Bana da fazlasıyla yapay geliyor nedense ama senin fikrindir hiçbir insan bu kadar pozitif her şeye sırıtan bir şekil alamaz insan doğasına aykırı :D

Bana da fazlasıyla yapay geliyor nedense ama senin fikrindir hiçbir insan bu kadar pozitif her şeye sırıtan bir şekil alamaz insan doğasına aykırı :D
Kız buraya kötü enerjilerini atmaya geliyor. Belki günlük hayatta enerjisini düşüren şeyler oluyordur, buraya gelip mutlu oluyordur, o kötü enerjisini bırakıyordur. Burada kavga gürültü yerine, geyik yapıyor. Bu daha mantıklı. Forumu eğlence olarak görüyor. Gerçek hayat zaten gereğinden fazla ciddi. :)

Kız buraya kötü enerjilerini atmaya geliyor. Belki günlük hayatta enerjisini düşüren şeyler oluyordur, buraya gelip mutlu oluyordur, o kötü enerjisini bırakıyordur. Burada kavga gürültü yerine, geyik yapıyor. Bu daha mantıklı. Forumu eğlence olarak görüyor. Gerçek hayat zaten gereğinden fazla ciddi. :)
Bizde hüzünlenmek için gelmiyoruz neticede :F Ama bazen bazı konularda da ciddi olabiliyoruz çok mantıklı bir açıklama değil :D ben tatmin olmam böyle düz cümlelerden.

Bizde hüzünlenmek için gelmiyoruz neticede :F Ama bazen bazı konularda da ciddi olabiliyoruz çok mantıklı bir açıklama değil :D ben tatmin olmam böyle düz cümlelerden.
İşte o konulardan uzak durmayı tercih ediyor. Örneğin; Çiğdem'in hiç siyaset konuştuğunu gördün mü? Ben görmedim. Gördüğümde bile geyiğe bağlıyor ayrı konu. Genelde geyik yapmak için giriyor konuya, mutlu oluyor ve enerjisini atıyor. :D

Bir kadın, bir erkeğe göre daha çok mutlu olmaya ihtiyacı oluyor. :)

İşte o konulardan uzak durmayı tercih ediyor. Örneğin; Çiğdem'in hiç siyaset konuştuğunu gördün mü? Ben görmedim. Gördüğümde bile geyiğe bağlıyor ayrı konu. Genelde geyik yapmak için giriyor konuya, mutlu oluyor ve enerjisini atıyor. :D

Bir kadın, bir erkeğe göre daha çok mutlu olmaya ihtiyacı oluyor. :)
Çok iyimsersin bence :A

Ben tam ortasında bir insanım. İnsanız biz her türlü duygu bahşedilmiştir bizlere sadece gülmek doğamıza aykırı aşırısı da yapmacık geliyor bana doğrucu insanım içimdekileri söylerim. :D
Burası sanal bir dünya olduğu için, yani gerçek dünya olmadığı için, kendi ütopyamızı kurabiliriz. Yani gerçek hayatta ister istemez üzülürüz, seviniriz; ama burada hep gülebiliriz. En azından böyle bir izlenim verebiliriz. Çoğumuz en azından böyle geyik yaparak bu izlenimi veriyor. Versin de zaten, sanal dünya sonuçta. Gerçek dünyada her türlü duyguya girip çıkıyoruz zaten. :)

Burası sanal bir dünya olduğu için, yani gerçek dünya olmadığı için, kendi ütopyamızı kurabiliriz. Yani gerçek hayatta ister istemez üzülürüz, seviniriz; ama burada hep gülebiliriz. En azından böyle bir izlenim verebiliriz. Çoğumuz en azından böyle geyik yaparak bu izlenimi veriyor. Versin de zaten, sanal dünya sonuçta. Gerçek dünyada her türlü duyguya girip çıkıyoruz zaten. :)
yani:A :
@denizz19

Kendine malzeme çıkardı hemen. :A

Etkinlik kısmımda "sanal dünya" yazısi belirince açıp baktım ve içeriği şarkıyı getirdi aklıma ne yapayım :F

Avatarına karar vermedin bir türlü :F5 dakikada kaç kere değistirdin? :F her bildirimde bu kim diyorum :A @DarkLegenD i geçtin. O en azından saatlerce, bazende 1 gün aynı avatarla kalıyor :A:A

edit: çaktırma editledim :F

Avatarına karar vermedin bir türlü :F5 dakikada kaç kere değistirdin? :F her bildirimde bu kim diyorum :A @DarkLegenDi geçtin. O en azından saatlerce, bazende 1 gün aynı avatarla kalıyor :A:A
Avatarımı hiç değiştirmezdim de, değişik fotoğraflar buldum. Yakın planda gidip gitmeyeceğini baktım. Yakın plana giden fazla olmadı. Avatar anlamında uzak kalıyor. :D

Sen burayı sanaldan ibaret görüyor olabilirsin ama benim buradan birçok arkadaşım oldu ve şu an reelde de görüşüyorum. Benim samimiyetim böyle işliyor ve biz yeri geliyor kavga da ediyoruz yeri geliyor gülüyoruz aradaki temel fark bu nasıl görmek istersen :D