Ayla Algan'dan Dizi Açıklamaları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,733
Puanı
1,060
Yeşilçam'ın önemli isimlerin olan ve Aliye,Binbir Gece dizilerinde yer almış olan Ayla Algan Yeniasır Gazetesi'ne açıklamalarda bulunmuş.Ayla Algan'a izlediği diziler sorulumuş.
Kurt Seyit ve Şura'yı, Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum. Karadayı ve Medcezir'e arada bakıyorum.
Ayrıca ünlü oyuncu kötü kadın rolleri oynamak istediğini söylemiş.Yalan Dünya'daki diğer kadın karakterleri absürd bulan Algan yine de Hümeyra'nın canlandırdığı karakter tarzı rolleri oynayabilirmiş.

Son olarak usta oyuncuya son yılların reyting makinesi küçük oyuncu Emir Berke Zincidi sorulmuş.
Emir Berke muazzam biri. Yanındaki oyuncu koçu Türkçesi'ni filan düzeltiyor, koç diyemeyiz ona. Çünkü, durumda ne yapacağını söylemiyor ki, ona sözcük oynatıyor. Çocuğa durum oynatamazsın, sözcük oynatırsın.

d5.jpg

@destere @sürgünüm @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @Çiğdem- @HachiKo

Ayla Algan'ın fikirlerine baştan saygı duyduğumu söyleyeyim, sonra 2 ay öncesine kadarBergüzar'ı överken ne değiştide yermeye başladı merak ediyorum. Tabi her zaman övmek zorunda değil orası ayrı.:)

Son düzenleme:
Ayla Algan'ın fikirlerine baştan saydı duyduğumu söyleyeyim, sonra 2 ay öncesine kadarBergüzar'ı överken ne değiştide yermeye başladı merak ediyorum. Tabi her zaman övmek zorunda değil orası ayrı.:)
kadın gördüğünü söylemiş :A bence de bergüzara feminen roller yakışmaz

[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] yeterli izlemek için :X zaten ünlü-okumuş isimlerin izlediği diziler belli: my ya da kss :) diğerlerini izlemezler izleseler de söyleyemezler:A @sürgünüm @Forumdash @yatutarsa :A
Valla her şeyi tadında bırakmak lazım 1 kere izledim ve bitti bir daha da izlemem hıı 5 yıl sonra belki izlerim:)Bir bölümü 120 ile 160 dakika arasında olan bir diziyi kimse ben istemeden izletemez.
Kurs Seyit Şura kaliteli mi güzelim kitabı ne hale getirdiler:bağır:

Valla her şeyi tadında bırakmak lazım 1 kere izledim ve bitti bir daha da izlemem hıı 5 yıl sonra belki izlerim:)Bir bölümü 120 ile 160 dakika arasında olan bir diziyi kimse ben istemeden izletemez.
Kurs Seyit Şura kaliteli mi güzelim kitabı ne hale getirdiler:bağır:
kadro kaliteli,büyük emek var senaryoyu düzelttiler gibi zamanla ilk bölümlerdeki soğukluk gitti:A

Bir de pişmiş kelle gibi sırıtıyor şopar:D
Kadro kaliteli değil çünkü kıvançtan başka düzgün oyuncu yok.Senaryo düzelmedi.
senaryo ilk 5 bölüme göre düzeldi :X ayrıa kadro da gayet iyi emektar bir sürü oyuncu var genç oyuncular da idare ediyor o ka yalan haber yapılsa da farah iyi oynuyor

Daha once Berguzari Ingrid Bergmana benzetmisti simdi Janna Dark rolunde basarili olur diyor
Yeni roportaj degil herhalde cunku MY izliyorum diyor

senaryo ilk 5 bölüme göre düzeldi :X ayrıa kadro da gayet iyi emektar bir sürü oyuncu var genç oyuncular da idare ediyor o ka yalan haber yapılsa da farah iyi oynuyor
Yok hacı ben şura ön plana çıkar diyordum ama olmadı yok tek pedro iyi diğerleri vasat

Daha once Berguzari Ingrid Bergmana benzetmisti simdi Janna Dark rolunde basarili olur diyor
Yeni roportaj degil herhalde cunku MY izliyorum diyor
Aynen İzliyorum dediben de emreye söyledim de internetten falan izliyodur dedi :D