Aydan Şener'in Kanal D'ye Yapacağı Programın İlk Konuğu Kim?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
755x390-gulben-burak-iliskisine-ilk-tebrik-eski-sevgiliden-geldi.jpg

Geçtiğimiz günlerde Aydan Şener'in Kanal D'ye program yapacağı açıklanmıştı, detayları belli olmaya başladı!

Yapımcılığını Yüksel Aman'ın üstlendiği program, klasik bir arabanın içerisinde çekiliyor. Ünlülerin ağırlanacağı programda koyu sohbetler dönecek. Merakla beklenen programın ilk bölümüne 'Çocuklar Duymasın' dizisinin yıldızı Tamer Karadağlı konuk olacak.

'Pazar' günleri gündüz kuşağında yayınlanacak programın yayın tarihi henüz belli değil.

232117.jpg

Araba muhabbeti ilginç olabilir. Demek ki hem Şule ile Vitrindekiler, hem bu devam edecek.

Araba muhabbeti ilgi çekici olabilir belki ama bu tarz programlar eskide kaldı, şimdi pek izleyeni yok. Şahsen benim ilgimi gezi programları daha çok çekiyor. Mesela Show TV'deki Turgay'ın programı çok daha keyifli. :X

Tamer abi benim parami ödesin yüksel aman abi bıraksın bu isleri üçkağıtçı sahtekas herif Tamer kara dagli abim benim komsumsun soyle şunlara paramı versinler sosyal medyada boyle hava cıva ile olmaz bu işler bu adam sahtekar abi 2 yıl oldu hala paramı verecek geberticem adam yerine koyacaklar serefsizi

İlgi göreceğini sanmıyorum. Aynı formatları ısıtıp ısıtıp önümüze koymaları sıktı artık. :X