Hadi canım size herkesin nefret ettiği o şahısla geçen setinizle mutluluklar ama Babil'de disiplin ve kalite tam gaz devam edecek.Aynen kanka kesin öyledir.
Hadi canım size herkesin nefret ettiği o şahısla geçen setinizle mutluluklar ama Babil'de disiplin ve kalite tam gaz devam edecek.Aynen kanka kesin öyledir.
En kaliteli demeyeydin iyiydi.
O şirketin o dizilerle sezonlarca iyi reyting alması şaibenin kralı zaten.
Tamam konuyu kirletme.ss Bari spoiler içine al çok yer kaplıyor.
Tamam konuyu kirletme.ss Bari spoiler içine al çok yer kaplıyor.
Akasya Durağı'nı da gizle.Haklısın, durmanın vakti geldi. Aldım gitti.
Çok iyi diziydi.. Kanal D sezon finali yazıp yayından kaldırmıştı.
Akasya Durağı'nı da gizle.
Sol alttaki poz aşırı kral bir pozmuş.
Bizim setimiz zaten gayet güzel, sen reyting kurbanı olmasın diye dualar etmeye başla bence.Hadi canım size herkesin nefret ettiği o şahısla geçen setinizle mutluluklar ama Babil'de disiplin ve kalite tam gaz devam edecek.
Ha yönetmen bile durmayıp kaçtı. Her sezon çorap değiştirir gibi oyuncu değiştirmelerinden bahsetmiyorum bile.Bizim setimiz zaten gayet güzel, sen reyting kurbanı olmasın diye dualar etmeye başla bence.
Olması gereken oldu.
Yeni yönetmenimiz gerekli açıklamayı yaptı, oyuncu değişikliklerinin de bir sebebi var. Hadi koş ağlayarak yaz günlüğüne şimdi.Ha yönetmen bile durmayıp kaçtı. Her sezon çorap değiştirir gibi oyuncu değiştirmelerinden bahsetmiyorum bile.
Yeni yönetmenimiz gerekli açıklamayı yaptı, oyuncu değişikliklerinin de bir sebebi var. Hadi koş ağlayarak yaz günlüğüne şimdi.
Gelmeyecek kadının hayalini kurmaya devam.
Ne biliyorsun gelmediğini.Gelmeyecek kadının hayalini kurmaya devam.
Eski hikaye bitsin, kasım gelsin o da gelir diye diye çürüyeceksiniz beklemekten.Ne biliyorsun gelmediğini.