Ooo fena laf geçirdin ama (Şimdi yiyin biribirizi)O çakma zaten. Bizi bile çalmaya çalıştı @mrt-06 rahmetlidinden
Ooo fena laf geçirdin ama (Şimdi yiyin biribirizi)
@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmez @Çiğdem- ablası koruyamaz da malum üstte senin için ugraşamam demiştiTatlım benim ben Merve Aksak. Emoşu gömeli çok oldu. Yeni rakibim Pelo @Harunnn60
@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmez @Çiğdem- ablası koruyamaz da malum üstte senin için ugraşamam demişti
UTC'yi ben yapıyorum niye unutursun kiÇok fitne bi insansın
UTC'yi ben yapıyorum niye unutursun ki
Aferin yerini bil Ben yaparım sen oynarsınBen oynuyorum ama bilgin olsun
Aferin yerini bil Ben yaparım sen oynarsın
Üsteki dediğimi değiştirmiyorBenden başka kimse oynayamaz ama
Bihter'le Fatmagülle var olduk Yahşi Cazibe'yi biz yapmadıkVarsam Varsın v
kız azıcık mantıklı konuş nerede mrt-06 nerede elemli kederli şu arkadaşOoo fena laf geçirdin ama (Şimdi yiyin biribirizi)
Ayoll adımı sayıkladığın konuları çabuk unuttun galiba farukcum@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmez @Çiğdem- ablası koruyamaz da malum üstte senin için ugraşamam demişti
Sindirilmişsin 😱 Cadaloz kardeşimin ruhunu emmişsin @sokak sanati
Aaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayollBu forumun yarısı benden çekiniyor
Ciko Neslihan'ada laf atamaz
Aaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayoll
Diğerleri ecünnülerine laf edilince keyifli sohbet edebiliyorlar Ama bu manyak @sokak sanati bulsa öldürüp gömecek duruma geliyor Gerçi buda bir bakıma sinidirlmeye giriliyor ama neyse ayoll biz üzmek istemiyoruz diyelim
@Forumdash Seni sevmedinden kavga etmek isteyebilir biz seviyoruz ayollKavga etmek beni üzmez @Forumdash o yüzden sindirilmek oluyor.
@Forumdash Seni sevmedinden kavga etmek isteyebilir biz seviyoruz ayoll
Yediniz oğlanın başını yedinizkız azıcık mantıklı konuş nerede mrt-06 nerede elemli kederli şu arkadaş
Yine hangi halisünasyonları görüyorsunAyoll adımı sayıkladığın konuları çabuk unuttun galiba farukcum
Hem kabul etmemek hem hak vermek Bazı mesajları ciddiye almayıp olayın akışına bakıp o anın keyfini çıkarmak gerek. BKZ: dün akşam @sokak sanati yla yaptığım sohbet/atışma gibi Yoksa foruma ugranılacak gibi değil.Hele şu yogun zamanlarımdaAaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayoll
Diğerleri ecünnülerine laf edilince keyifli sohbet edebiliyorlar Ama bu manyak @sokak sanati bulsa öldürüp gömecek duruma geliyor Gerçi buda bir bakıma sinidirlmeye giriliyor ama neyse ayoll biz üzmek istemiyoruz diyelim