Ooo fena laf geçirdin amaO çakma zaten. Bizi bile çalmaya çalıştı @mrt-06 rahmetlidinden![]()
Ooo fena laf geçirdin ama(Şimdi yiyin biribirizi
)
@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmezTatlım benim ben Merve Aksak. Emoşu gömeli çok oldu. Yeni rakibim Pelo@Harunnn60
@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmez@Çiğdem- ablası koruyamaz da malum üstte senin için ugraşamam demişti
![]()
UTC'yi ben yapıyorum niye unutursun kiÇok fitne bi insansın![]()
UTC'yi ben yapıyorum niye unutursun ki![]()
Aferin yerini bilBen oynuyorum ama bilgin olsun![]()
Aferin yerini bilBen yaparım sen oynarsın
![]()
Üsteki dediğimi değiştirmiyorBenden başka kimse oynayamaz ama![]()
Bihter'le Fatmagülle var oldukVarsam Varsın v
kız azıcık mantıklı konuş nerede mrt-06 nerede elemli kederli şu arkadaşOoo fena laf geçirdin ama(Şimdi yiyin biribirizi
)
Ayoll adımı sayıkladığın konuları çabuk unuttun galiba farukcum@Harunnn60 tek lokmalık. Dişinin kavuguna yetmez@Çiğdem- ablası koruyamaz da malum üstte senin için ugraşamam demişti
![]()
Aaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayollBu forumun yarısı benden çekiniyor
Ciko Neslihan'ada laf atamaz![]()
Aaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayoll![]()
![]()
Diğerleri ecünnülerine laf edilince keyifli sohbet edebiliyorlarAma bu manyak @sokak sanati bulsa öldürüp gömecek duruma geliyor
Gerçi buda bir bakıma sinidirlmeye giriliyor ama neyse ayoll biz üzmek istemiyoruz diyelim
![]()
![]()
![]()
@Forumdash Seni sevmedinden kavga etmek isteyebilir biz seviyoruz ayollKavga etmek beni üzmez @Forumdash o yüzden sindirilmek oluyor.![]()
Yediniz oğlanın başını yedinizkız azıcık mantıklı konuş nerede mrt-06 nerede elemli kederli şu arkadaş![]()
Yine hangi halisünasyonları görüyorsunAyoll adımı sayıkladığın konuları çabuk unuttun galiba farukcum![]()
Hem kabul etmemek hem hak vermekAaa sindirilmekten ziyade üzmek istememek diyelim ayoll![]()
![]()
Diğerleri ecünnülerine laf edilince keyifli sohbet edebiliyorlarAma bu manyak @sokak sanati bulsa öldürüp gömecek duruma geliyor
Gerçi buda bir bakıma sinidirlmeye giriliyor ama neyse ayoll biz üzmek istemiyoruz diyelim
![]()
![]()
![]()