Ay Yapım Bu Kez Başarılı Olabilecek Mi?

şu anki iki dizinin yanında kg pek başarılı sayılmaz :)
anladığım kadarıyla sen bir tespitte bulunuyorsun,ay yapımla ne alıp veremediğin olacak
kanal d'ye dizi yapmadığı içinde kızmıyordursun sonuçta kanal d babanın malı değil öyle ya!

bende diyorum ki geçmişte başarız oldular diye şimdide barışız olucak değiller,geçmişte iki senaristen 4 dizi çıkarmaya çalıştılar.millet edebiyat uyarlaması dizilerde seçici olmaya başladılar veya hiç izlemiyorlar
geçmişten ders çıkardılar herhalde

anladığım kadarıyla sen bir tespitte bulunuyorsun,ay yapımla ne alıp veremediğin olacak
kanal d'ye dizi yapmadığı içinde kızmıyordursun sonuçta kanal d babanın malı değil öyle ya!

bende diyorum ki geçmişte başarız oldular diye şimdide barışız olucak değiller,geçmişte iki senaristen 4 dizi çıkarmaya çalıştılar.millet edebiyat uyarlaması dizilerde seçici olmaya başladılar veya hiç izlemiyorlar
geçmişten ders çıkardılar herhalde
durumun kanal d ile alakasını çözemedim(b) ben fazla iş yapmlarını istemiyorum öyle olunca başta reyting gidiyor sonra reytingi toparlamak için kalite gidiyor hep böyle oldu en osn kg de ilk bölümler iyi gitti kalite olarak ama reyting iyi olmayınca zeynep diye bir karakter ekleyip aşk beşgeni yaptılar resmen reyting daha da düştükçe baştaki oalydan tamamen kopup başka bir şeye çevirdiler diziyi

durumun kanal d ile alakasını çözemedim(b) ben fazla iş yapmlarını istemiyorum öyle olunca başta reyting gidiyor sonra reytingi toparlamak için kalite gidiyor hep böyle oldu en osn kg de ilk bölümler iyi gitti kalite olarak ama reyting iyi olmayınca zeynep diye bir karakter ekleyip aşk beşgeni yaptılar resmen reyting daha da düştükçe baştaki oalydan tamamen kopup başka bir şeye çevirdiler diziyi
Aslında @sürgünüm istemeyerekte olsa doğru bi yere parmak değidrmiş:F Sen kaliteden gidiyor filan diyorsun ama Kanal D'de yayınlanan ay yapımlardan başka izlediğin ay yapım işi de yok o nolcak:F(Ezel'i izlediğini var sayıyorum)

Aslında @sürgünüm istemeyerekte olsa doğru bi yere parmak değidrmiş:F Sen kaliteden gidiyor filan diyorsun ama Kanal D'de yayınlanan ay yapımlardan başka izlediğin ay yapım işi de yok o nolcak:F(Ezel'i izlediğini var sayıyorum)
bilmeden konuşuyorsun klasik totalci işte :T: dudaktan kalbeyi izledim ezel 1.5 sezon izledim son u izledim samanyolu ve 20 dk nin ilk bölümlerini bile izledim (+olarak final bölümlerini) zaten diğer işleri de kanal d deydi :F fgsn yi izlmedim doğru dürüst öyle yaprak dökümü hiç işim olmadı son sezonu hariç :F

bilmeden konuşuyorsun klasik totalci işte :T: dudaktan kalbeyi izledim ezel 1.5 sezon izledim son u izledim samanyolu ve 20 dk nin ilk bölümlerini bile izledim (+olarak final bölümlerini) zaten diğer işleri de kanal d deydi :F fgsn yi izlmedim doğru dürüst öyle yaprak dökümü hiç işim olmadı son sezonu hariç :F
Laa git:bağır: yarım yamalak izlemiş ilk bölümlerini izledim diyip hava basıyor:F Ona bakarsan bende ay yapımın en dip dizilerini bile izlemişimdir:T: Son(12 bölüm) Al Yazmalım - 20'dakika (ilk 5 bölüm) Samanyolu 'na bile bakmişimdir ara ara:F - Dudaktan Kalbe arada sırada bakardım(sanki) - Yaprak dökümü reklam aralari:F Aşk-ı Menmu FSGN efsanedir zaten:F KG'yi izlediğimi zaten biliyordun. Ezel 1 numaradir. Ohooo öyle öyle herkes ay yapıma bakmiştir:T:

Laa git:bağır: yarım yamalak izlemiş ilk bölümlerini izledim diyip hava basıyor:F Ona bakarsan bende ay yapımın en dip dizilerini bile izlemişimdir:T: Son(12 bölüm) Al Yazmalım - 20'dakika (ilk 5 bölüm) Samanyolu 'na bile bakmişimdir ara ara:F - Dudaktan Kalbe arada sırada bakardım(sanki) - Yaprak dökümü reklam aralari:F Aşk-ı Menmu FSGN efsanedir zaten:F KG'yi izlediğimi zaten biliyordun. Ezel 1 numaradir. Ohooo öyle öyle herkes ay yapıma bakmiştir:T:
kanal d den izlediğim tam olarak:aşkımemnu show: dudaktan kalbe atv:son
1.5 ar sezon ezel ve kg gördüğün gibi 2 kanal d 2 show 2 atv (ezel i iki kanalda da saydım :F==)

ay yapiiim bence en kaliteli yapim sirketi de offffff bunlar niye showa dizi yapmiyo keske kivancin dizisi showda ollsa guzel biseye benziyo digeri tutmayabilir :d

Sezonun en çok kazanan yapımı alacak gibi.
Kara para aşk yalan Sema Eylem ikilisinden kaçmaz.:D
Kıvanç'ın dizisi zaten tutar.Haftanın 4 günü zirveyi oynamak başarıdır.:D

Her iki dizininde senaristi çok sağlam.Oyuncuları da harika.En azından baş rol oyuncularının bellirli bir reytingi var.Ben tutacaklar diye umuyorum.

Güzel bir yazı olmuş. Bir senede bu kadar diziye gerek yok bence de. Aç gözlülüğe de gerek yok. Ayrıca Kara Para Yalan Aşk tutmayabilir ama Kıvanç'ın dizisi her türlü tutar tabii.

2 dizide tutucaktır ve bu sezon 4 gün zirveye oynayacak Ay yapım :)

en sediğim yapım zaten ay yapım en kaliteli yapımdır bu 2 dizide tutar bence🙂

Kurt Sahura ne ya Allahasen, bırak Forumdash ya. :F

Kurt Seyd & Shura dizisinin ben tutacağına inanıyorum ama nedense Kara Para Yalan Aşk'tan pek emin değilim. (b)

Bence iki projeninde başarılı olma şansı çok yüksek tabi senaryonun da çok iyi olması şart

Bence iki yeni dizide başarılı olacak. :)

bu yazdığın dizileri izlemesem beni ikna edebilirdin ama yok yemezler dostum
başarılı iki dizinin senaristide ece yörenç ve melek gençoğluydu
sonra ne yaptı ayyapım 3'üncü diziyide bu senaristlerin üstüne yıktı
bu senaristlerde hiçbir hazırlık yapmadan acelece yazdılar dizileri
başarılı olamadılar
ama bu sefer farklı iki dizinin senaristi melek ve ece
diğer dizilerin senaristi ise sema ve eylem

Sezonun en çok kazanan yapımı alacak gibi.
Kara para aşk yalan Sema Eylem ikilisinden kaçmaz.:D
Kıvanç'ın dizisi zaten tutar.Haftanın 4 günü zirveyi oynamak başarıdır.:D

İkisinden de umudum yok. Ama Kurt Seyd belki.

Güzel bir yazı olmuş. Bir senede bu kadar diziye gerek yok bence de. Aç gözlülüğe de gerek yok. Ayrıca Kara Para Yalan Aşk tutmayabilir ama Kıvanç'ın dizisi her türlü tutar tabii.

2 dizide tutucaktır ve bu sezon 4 gün zirveye oynayacak Ay yapım :)

İki dizide kesin tutar....

en sediğim yapım zaten ay yapım en kaliteli yapımdır bu 2 dizide tutar bence🙂
merhaba merhaba :)

Bende iyi tahmin etmişim ama Kara Para Aşk'ın o kadar haberi çıktı ki, bir de hem Engin Akyürek hem Cansu Dere gibi iki soğuk ismin geçiyor oluşundan dolayı pek emin olamamışım. Zaten genel olarak tahminlerim tutar. O dönem dizide Erkan Can, Nebahat Çehre gibi başarılı oyuncular da dahil olmamıştı henüz, onun da etkisi olabilir. :)