Ay Yapım Araklıyor !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben zaten hiç sevmem bu ay yapımı dizileri birbirinden berbat aşk dizileri içlerinden bi ezel güzeldi gerisi boş.
taklitte sınır yokmuş helal ay yapım

Kalem meselesini pek benzetemedim. Kalem bir tek onlarda yok ya. Ezelin introsu neredeyse aynı, Son müzik de oek benzemiyor gibi. Senaryo araklamadıklarına göre sorun yok. İntrodan bir şey olmaz

Orjinal fikir çıkmayınca böyle Ç(alıntılara) başvuruluyor. Bunu gözlemleyeni tebrik etmek lazım.

ay yapım işte ne beklersin reyting için tecavüze başvururlar paso başkalarının fikirlerini çalarlar vs.
kuzey güneyin o müziğinin çalıntı olduğunu daha dizi ilk başladığından beri biliyom tıpa tıpa aynı revan nicli üye ilginç bi çözümleme yapmış pek benzemiyor diyerek ilginç

Ay Yapımı Severim Fakat Böyle Şeylere Gerek Yokmuş Bence !

Bu tarz basit şeyler.Müzik veya intro önemli değil o kadar.Yapılan işlerde bir alıntı varsa işte asıl yanlış oradadır.

eger senaryo kopyalanmamissa pek onemi yok
bu arada ay yapimi hic sevmem

Dizi çalıntı değilse, benim için problem yok.

Tamam bu çok yanlış burası doğru tabii ama Ay Yapım bu introlar sayesinde dizilerini tutturmadı. Senaryo ve oyuncular ile tutturdu. O kadar dizisi var. Yaprak Dokumu ve Aşkı Memnu tutan en buyuk dizileri. Bunlarda bir şey yok. 2 intro aynı diye o kadar emekleri çöpe atamayız. Ortaya çıkacağını kendileri tahmin etmistirler herhalde. Ama dizileri intro yuzunden tutmadı. Jenerik olmayan Yaprak Dokumu bile 23 reytinge dayanmıştı
Neyse zaten anlamak isteyen anladı ne demek istediğimi

Kuzey Güney Ve Ezel gibi süper iki dizinin şirketi ayrıca alakası yok çakma ile

yaprak dökümü kitapta yazıyodu zaten çok mu emek var

kitapla yarim sezon anca idare ederdi
baya sacma sapan sey eklendi

Ezel çakma değil. Hatta Ezel'in çakmalarını çıkartıyorlar.

kitap 80 sayfalık bişey hatta bende var onu bu kadar sallayıp uzatmak harbiden kolay iş değil

- - - Ekleme - - -

ezel süper bi diziydi benzer yönleri olur dizilerin mesela ezelin bazı yönlerini vadiye benzetmişlerdi ama alakası yok

Kitabı diziye çevirmek her kesin harcı değil. Senaryo çalıntı olmadığı surece problem yok benim için. Bu sektörde her dizi bir şeyden esinlenerek yazılmıştır

- - - Ekleme - - -

Google Kurtlar Vadisi çalıntı yaz gelen sonuçları oku. Müziği çalıntıymış

Videoyu izledim saçmalıklar dolu bir video Kuzey Güney ve Ezel Çakma Değil Fatmagül dese anlarım

vadinin çakma olan bişeyini göster görelim en orjinal dizidir kurtlar vadisi

Başlık hoş değil.

İntrolardan birşey olmaz.Kimse introraya bakıpta ben bu diziyi izlerim demiyor.Kopyasını yapmasalarmış iyi olurmuş ama yapılmış.Abartmamak gerek.Bu Türkiye'de sıkça yapılan birşey.

vadinin çakma olan bişeyini göster görelim en orjinal dizidir kurtlar vadisi

Jenerigi. Deminden beri soylediklerini şimi Vadi için de soyle. En azından herhangi bir sahnesinin baska diziye benzerligi vardir. Buna cakma mi denir?