Hayır izlemiyorum ama en modern hanım ağa o dizideKaliteli diziydi dimi bee
------
Kalp Yarasını izliyor musun
------
Azize >>>>> Azade
Hayır izlemiyorum ama en modern hanım ağa o dizideKaliteli diziydi dimi bee
------
Kalp Yarasını izliyor musun
------
Azize >>>>> Azade
Arada canım sıkılınca değiştiriyorum öylesine Sen bana ne demek istiyorsunDeğiştirmene gerek yoktu aslında çift yönlü cevap vermiştim okumasını bilene
Baya modern sanırım ama izlemedimHayır izlemiyorum ama en modern hanım ağa o dizide
Botoxlu makyajlı mini elbiseli kuaförden bakımlı saçlı bir hanım ağaArada canım sıkılınca değiştiriyorum öylesine Sen bana ne demek istiyorsun
------
Baya modern sanırım ama izlemedim
Eskiden ben de yapıyordum sonra fark ettim ki SS alınıp demiş gibi gösterilince yapmaktan vazgeçtim O kişiye şaka yapım derken kaka oluyor bu curcunalı forumdaArada canım sıkılınca değiştiriyorum öylesine Sen bana ne demek istiyorsun
O kadarını biliyorum canım baya modernBotoxlu makyajlı mini elbiseli kuaförden bakımlı saçlı bir hanım ağa
Ben foruma ilk üye olduğum zaman cahildim senin alıntına yazmıştım Sende alıntımın içine yazmışsın diye cevap vermiştin Şaka boyutunu aşıyor evetEskiden ben de yapıyordum sonra fark ettim ki SS alınıp demiş gibi gösterilince yapmaktan vazgeçtim O kişiye şaka yapım derken kaka oluyor bu curcunalı forumda
Mutlaka izle kuzu sakın kaçırma he miAz önce diziyi buldum göz attım güzel birşeye benziyor izlicem mutlaka
Mutlaka izle kuzu sakın kaçırma he mi