Ay Yapım'ın Yeni Dizisi 'If Only'nin Hikayesi Belli Oldu! Kadroda Hangi İsimler Var?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ay Yapım'ın Netflix için hazırladığı ve global adı 'If Only' olarak açıklanan dizinin hikayesi belli oldu!

Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak ve Umut Aral'ın birlikte oturacağı, senaristliğini Ece Yörenç'in üstleneceği ve Ay Yapım yapımcılığında izleyici ile buluşacak olan dizinin kadrosunda; Özge Özpirinçci (Reyhan), Birkan Sokullu (Nadir), Burak Yamantürk (Cihan), Elifcan Ongurlar (Ayşe), Ahmet Rıfat Şungar (Cem), Ümit Erdil (Ateş), Feyyaz Yiğit (Hızır), Mustafa Avkıran (Sattas), Filiz Taçbaş (Nihal) ve Selçuk Borak (Fahrettin) yer alıyor.

Dün düzenlenen Netflix etkinliğinde 'Şimdiki Aklım Olsaydı' adı ile tanıtılan projenin konusu ise şöyle:

'Şimdiki Aklım Olsaydı' (If Only) yakında Netflix'te!

Kaynak: filmloverss.com

Reactions: Angelica
Konu çok iyimiş ama fazla hayalperest

Konusuna bakıldığında tam Netflix'lik dizi deniliyor. Başka platform asla yayınlamaz. Kadrosu da fena sayılmaz, nasıl olacak merak ediyorum.
@kerem

Reactions: Angelica and kerem
Bunun da konusu çok iyiymiş üstelik kadrosu da güzel.
Zaten yeni projeler Hakan Muhafız ve Atiye'den çok daha heyecan verici. Merakla bekliyorum.

Reactions: Emre Ozansoy
Merakla bekliyorum. Dediğim gibi erkek başroller vasat ama işin içinde Özge varsa tamamdır.

Bunun da konusu çok iyiymiş üstelik kadrosu da güzel.
Zaten yeni projeler Hakan Muhafız ve Atiye'den çok daha heyecan verici. Merakla bekliyorum.
Sen git Hekimoğlu'nu izle. 3 sezon boyunca sövdüğün Özge sana biraz bol gelir.

Konusuna bakıldığında tam Netflix'lik dizi deniliyor. Başka platform asla yayınlamaz. Kadrosu da fena sayılmaz, nasıl olacak merak ediyorum.
@kerem
Böyle şeylerin yayınlanması normal iken görmemiş RTÜK sayesinde halk yobazlaştırılıyor, ve sonuç gördüğümüz gibi. Neyse ki Netflix ve diğer platformlar var artık.

Merakla bekliyorum. Dediğim gibi erkek başroller vasat ama işin içinde Özge varsa tamamdır.

Sen git Hekimoğlu'nu izle. 3 sezon boyunca sövdüğün Özge sana biraz bol gelir.
Ben Özge'yi severim zaten de o malum oluşunu sevmiyordum. Ama o bataktan kurtardığımıza göre yine eskisi gibi övebilirim ÇATLA.

Ben Özge'yi severim zaten de o malum oluşunu sevmiyordum. Ama o bataktan kurtardığımıza göre yine eskisi gibi övebilirim ÇATLA.
3 sezon boyunca oynadığı diziden 'kurtuldu'? O dizide rol almasaydı burada da rol alamazdı. Her şeyi K A D I N'a borçlusunuz.

3 sezon boyunca oynadığı diziden 'kurtuldu'? O dizide rol almasaydı burada da rol alamazdı. Her şeyi K A D I N'a borçlusunuz.
3. sezona devam etmek istemediği haberleri çıkmışsa kurtuldu doğru bir ifade.
Sanki o diziden önce tanınmıyormuş gibi konuşmaya da gerek yok zaten bilinen biriydi ve er geç Netflix'e gelirdi.

Konu baya ilgi çekici, sonunda ülkemizde farklı işler yapılmaya başladı. Teşekkürler Netflix

Senaristi görmesem Burak Aksak yazdı diyecektim, ne bu absürt komedi mi

Nasıl anlatım dili bu? Evliliğinden sünetinden beridir tanıdıgı patlak przarvatif 9 yasındaki ikizler... Noluyozzz???

Reactions: Harunnn60
Bu dizi bir ayrı güzel olacak. İzlenmede rekor kıracaktır yine.