Ay Yapım'ın En Sevdiğiniz Dizisi Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ay Yapım'ın En Sevdiğiniz Dizisi Hangisi?

• Aşk-ı Memnu

Oy: 10 52.6%
  • Ezel

Oy: 5 26.3%
  • Yaprak Dökümü

Oy: 0 0.0%
  • Kuzey Güney

Oy: 2 10.5%
  • Son

• Dudaktan Kalbe

Oy: 1 5.3%
  • Fatmagülün Suçu Ne?

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz.)

• Kullanılan toplam oy
    19
Evet. Bence Türk dizi tarihindeki en iyi işlerdendi. Oyuncu kadrosu müthişti ve reyting için uzatmayarak 2 sezonda tamamladılar, romana büyük ölçüde sadık kaldılar...
admin sana yakıştıramadım bide türk dizi tarihinin en iyi işlerinden demişsin

admin sana yakıştıramadım bide türk dizi tarihinin en iyi işlerinden demişsin

Zevkler ve renkler tartisilmaz takas. Bence de Ask-i Memnu çok güzel bir diziydi, senaryo zaten çok çok iyiydi, oyuncular da öyle.. Kanal D'de çok sahip çikti diziye ve yapimcisi da.. Bence de Ay Yapim'in dizileri Türk dizi tarihinin en iyi dizilerdir.. Bazi diziler haricinde (Bir Istanbul Masali, Asmali Konak, Binbir Gece) gibi diziler.

o klişe lafı hiç sevmem
aşkı memnu nun ne senaryosu iyiydi ne de oyunculuklar nasıl reyting aldığı malum diğer ay yapım ve kanal d dizileri gibi
ayrıca ay yapımın ezel dışında türk dizi tarihinin en iyi işlerinde biri diyebileceğimiz bi işi yok abartma.çok daha iyi diziler var.

Ben sahsen, Ay Yapim'in dizileri ve saydigim diziler haricinde çok daha iyi tanimiyorum.. Belki Suskunlar ve Uçurum kalite anlaminda da basarili diziler..

Bu kadar komik olan nedir anlamadım. Dizi her yönden çok başarılıydı. Başarılı bulmadığın yönlerini söyle de bilelim.
hiçbir yönünü başarılı bulmadım nasıl reyting aldığınıda herkes biliyo

hiçbir yönünü başarılı bulmadım nasıl reyting aldığınıda herkes biliyo

Nasil reyting aldi? Açiklarmisin?

Bence elinde bir kanit ve belgeler olmadan bir yapimciyi ve diziyi suçlamayamazsin, bunu kaç kere dedim.. Bir kere de Kurtlar Vadisi Pusu haricinde basari elde etmis dizileri küçük düsürmeyin. Çok mu birsey sormus oluyorum?

Senaryosu en önemli romanlarımızdan biri olan Aşk-ı Memnu'dan uyarlama ve bence iyi bir uyarlama. Sana hitap etmeyebilir o ayrı.

Oyunculuklara da diyecek söz yok bence. Dizideki hemen hemen her oyuncu bu diziden sonra başrol aldılar başka dizilerde. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya hepsi birer star haline geldiler. Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre kariyerlerinin zirvesini gördüler belki de. Dizideki yan karakterlerden biri olan Rana Cabbar bile Hayat Devam Ediyor'da başrolü kaptı.

Nur Fettahoglu'da öyle.. Hatta hizmetçi Cemile'nin bile Adini Feriha Koydum dizisinde önemli bir rolü var..

ben nasıl reyting aldı derken şike nin yanında başka bişeyide kastetmiştim ama anlamamışsın fks14.

Aşkı Memnu, Yaprak Dökümü ve Kuzey Güney

her kes ezeli terifliyor.ben hic bakmamistim simdiye kadar.ama simdi netten izledim.soylediyiniz kadar varmis.muthis bir dizi.suskunlarida ona benzetmisler