- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
Farkında bile değilim ve alınmıyorum o tarz şeylere@Dosi'yi de etiketleyecektim aslında da, Fenerbahçe hariç futbol ilgisini çekmiyor diye etiketlemedim.
Farkında bile değilim ve alınmıyorum o tarz şeylere@Dosi'yi de etiketleyecektim aslında da, Fenerbahçe hariç futbol ilgisini çekmiyor diye etiketlemedim.
(İlk fırsatta tepemize bindi)Farkında bile değilim ve alınmıyorum o tarz şeylere@Tolstoyevski
Bu hafta durulacağım. Tek maçlarıma odaklancağım(İlk fırsatta tepemize bindi)@Araf
Yok hiç sanmıyorumEnler kısmına "en alıngan üye" diye bir en koyalım, muhtemelen @Dosi kazanır.
Aslında etiketlememiştim başta, etiketi kopyala yapıştır yapmıştım. Zlatan İbrahimovic'in İsveçli olduğunu hatırlayınca, mesajı düzenleyip etiketledim.Buna da @Dosi yi etiketlemesen büyük ayıp ederdin
Oo etiket gitmemiş o zamanAslında etiketlememiştim başta, etiketi kopyala yapıştır yapmıştım. Zlatan İbrahimovic'in İsveçli olduğunu hatırlayınca, mesajı düzenleyip etiketledim.
Gelmedi bildirim. Yapmamış ilkinBuna da @Dosi yi etiketlemesen büyük ayıp ederdin
Gitmemiş olabilir. Etiket yaptığında "şak" diye gelen @Dosi, şimdi gelmedi ve tepki de göstermedi. Sonradan yapıldığı için etiket gitmedi sanırım.
Bence sırf bu olay için en az 3 gün buGelmedi bildirim. Yapmamış ilkin
Zlatan benim takımın as oyuncusu. Yazık @Araf
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski
Eski etiketimi kullandım, ilgini çekmez diye seni etiketlememiştim. Zlatan İbrahimovic ve senin bağını fark ettim, sonrasında mesajı düzenleyip etiketledim. Diğer türlü direkt etiketlerdim. Neyse, futbol ilgini çekse de, çekmese de, o etikette sen de olacaksın. Reaksiyon gösterir geçersin yorum yapmasan da.Gelmedi bildirim. Yapmamış ilkin
İsveçi geçtim. Takımıma transfer ettim
Yangına körükle gidiyor adamlar.
Farkında bile değilim ve alınmıyorum o tarz şeylere@Tolstoyevski
Gelmedi bildirim. Yapmamış ilkin
İsveçi geçtim. Takımıma transfer ettim
Çok alındım alıntıda çok belli ettim
Tamam işte, ilgilensen de, ilgilenmesen de, futbolla ilgili konularda sürekli ismin geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?