Bak bak bak Barca 7 8 puanla şampiyon olduğunda görürüm bu lafı ben...Bu bilgi doğru, Atletico Madrid ve Real Madrid.
Bak bak bak Barca 7 8 puanla şampiyon olduğunda görürüm bu lafı ben...Bu bilgi doğru, Atletico Madrid ve Real Madrid.
Messi bu leş ligin yıldızı diyince kabul etmiyordunuz.Dünyanın en leş en çöp en berbat en iğrenç en bilmem ne Ligi, İspanya La Liga!Ekli dosyayı görüntüle 74919
Alt mı oynadın?S sport 2’de futbol şöleni var Bayern-Leipzig. Dakika 50 ve 0-0 ancak GS Paşa maçından sonra resmen gözü gönlü temizliyor.
Yok liderle 2.nin maçı olduğu için zaten zevkliydi, üst oynayıp üzerine bir bardak su içtim ama olsun orası ayrıAlt mı oynadın?
Canlı izledim Youtube'da. Gerçekten yaratık gibi asistler yapıyor son maçlarda. Ama artık gol atmaya da başlasa keşke...
Canlı izledim Youtube'da. Gerçekten yaratık gibi asistler yapıyor son maçlarda. Ama artık gol atmaya da başlasa keşke...
İzledim maçın tamamını ve büyülendim tekrardan. Bu adam emekli olduğunda ben gerçekten ağlayacağım. İzlediğim her dakika için şükrediyorum. İnanılmaz bir şey ya...Sözlerini dikkate alan yaratık ilk yarıda hattrick yaptı...
İzledim maçın tamamını ve büyülendim tekrardan. Bu adam emekli olduğunda ben gerçekten ağlayacağım. İzlediğim her dakika için şükrediyorum. İnanılmaz bir şey ya...
Yazık sakat galiba...
Hoffeneim 0-6 Bayern Munich
Münih taraftarının açtığı küfürlü pankart nedeniyle 85.dakika maça ara verildi, ertelenme ihtimali dahi var. Şaka gibi