Avrupa Yakası ve Sıla Geri Dönüyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ATV, gündüz kuşağında eski dizilerini yayınlamaya devam ediyor. Bu sezon Bir İstanbul Masalı, Aliye gibi efsane dizilerinin tekrarlarını yayınlayan ATV, şimdi de iki efsane dizisinin daha tekrarlarını yayınlamaya başlıyor.

Sıla, 19 Nisan Salı saat 08.30'da. Avrupa Yakası ise 19 Nisan Salı saat 15.00'te ilk bölümleriyle ekranlarda olacak.

Bende yeni bölümler ile baslicagini saniyordum, heyecanlandirdin beni.. keske böyle yazmasaydin ama ; Avrupa Yakasi ve Sila eski bölümler ile ATV'de .. diye yazsaydin, bu sadece bir örnek:)! seni zam altinda birakmak amacim degil:)! Yine de tesekkürler

Bende evde olduğum zamanlar izlemeye çalışacağım. İlk çıktığı zamanlarda izlemiyordum. Yani hiç izlemedim ilk bölümlerini :)

hehe biliyorum, bende hep öyle yapiyorum zaten, ama bakiyorsun sonradan tekrarlar yayinlaniyormus heheh!

Alemto keşke senin dediğin gibi olsaydı adanalınin tekrarı verilseydi ben kesin izlerdim zaten en sevdiğim diziler arasında adanalıda vardır şimdi geniş aile ve ızmir çetesi

Adanalı o berbat son sezondan sonra uzun süre ortalarda gözükmemeli bence :) Birkaç yıl sonra yayınlarlar tekrarlarını :)

evet son sezonu çok kötüydü ama 1.ve 2.sezonlar çok iyiydi bana göre en ii macera dizisiydi o zamanlar

Son sezon dediğiniz berbatti gibi ama benim en sevdiğim iki dizi arasında idi şimdi geniş aile tek başına kaldı ızmir çeteside var ama o tam oturmadı

Ben 2.sezonda izlemeye başladım. Hem komedi yönünden hem de olayların gelişmesi yönüyle gayet iyiydi. Tayfun Güneyer'den beklenmeyecek kadar iyiydi. Birçok kez ters köşeye yatırdı izleyiciyi. :)

Yalnız Maraz Ali'nin "Fark Var" şarkısı eşliğinde her bölüm 5-10 adamın icabına tek başına bakması saçmalığın daniskasıydı :) O sahneler Akasya Durağı'nı aratmıyordu hani :)

Avrupa Yakası

Avrupa yakası türk televizyon tarihinin en iyi komedilerinden biridir bence..Her ne kadar ilk sezon burhan altıntop olmasada yinede ilk sezonda güzeldi..Yemek ve evlilik programlarıyla dolu gündüz kuşağında ilaç gibi gelecek bence..Ama bu reyting işi belli olmuyor,az izlenip bi süre sonra kaldıradabilirler..Ama ben uzun süre yayınlanacağını umut ediyorum..

Avrupa yakası türk televizyon tarihinin en iyi komedilerinden biridir bence..Her ne kadar ilk sezon burhan altıntop olmasada yinede ilk sezonda güzeldi..Yemek ve evlilik programlarıyla dolu gündüz kuşağında ilaç gibi gelecek bence..Ama bu reyting işi belli olmuyor,az izlenip bi süre sonra kaldıradabilirler..Ama ben uzun süre yayınlanacağını umut ediyorum..
Aynen katılıyorum. Umarım reytingleri de iyi gelir ve uzun süre izleriz :)

Adminim Hatırla Sevgili bir ara A/B'de 10 ratingin altına düşmemiş... Eski diziler derken aklıma geldi... Keşke Tomris Hanım bu enerjiyle birçok diziyi harcamak yerine Hatırla Sevgili'yi yeniden başlatsa ve kaldığı yerden 1980'lerden günümüze gelseydi... Ama aynı kadroyla... Gerçi kadro dağıldı... Beren Saat'e ne olduğu malum! Hatırla Sevgili'den sonra coştu... Ünlülüğün zirvesine vardı. Tomris Hanım Gülcan Arslan'a Her Şeye Rağmen'de yetişen yeni Beren Saat demiş ama bu reytinglerle...!

Diziyi izlemediğim için ne şekilde kaldığını bilmiyorum. Hikaye devam edilemeyecek bir noktada kalmış olabilir.
Ayrıca senin de dediğin gibi kadro dağıldı. Beren Saat ve Okan Yalabık başta olmak üzere çoğu oyuncusu başka yerlerde bildiğim kadarıyla :)

Adminim baktım da Esra Erol'da Evlen Benimle 16.00 yazıyor. Avrupa Yakası 15.00-16.00 arası yazıyor. 1 saat sürecekse reklamsız galiba.