Avrupa Yakası (2004-2009)

En sevdiğim ikinci komedi dizisidir.
Burhan Altıntop da dizinin en favori karakteridir. Özellikle Şehsu ve Gaffur ile olan sahneleri ayrı seviyededir. Gülse Birsel Burhan'ı yazdıktan sonra nasıl Yalan Dünya, Jet Sosyete'deki dizi karakterlerini yarattın hala aklım almıyor.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Yoo Avrupa Yakası erotik bir film değil, kafa da kesmiyorlar. Senin dizi ya da diziler üzerinden yaptığın imalar çirkin ve bel altı. :D
İma ediliyor diyorsan net bir ifade yoktur, okuyan istediğini anlıyordur yani çirkin ya da bel altı olması %100 geçerli bişi değildir , kısacası yine keyfi kararlar , Allahın adaleti > bu tarz kararlar :X hep gördük yıllardır forumda :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
İma ediliyor diyorsan net bir ifade yoktur, okuyan istediğini anlıyordur yani çirkin ya da bel altı olması %100 geçerli bişi değildir , kısacası yine keyfi kararlar , Allahın adaleti > bu tarz kararlar :X hep gördük yıllardır forumda :A
Hmmm ima diyerek yumuşatayım dedim ama okey anlaşıldı. O zaman şöyle diyeyim sen direkt yaftalıyorsun evet yaftalamak bu daha doğru oldu. :D

İstediğini düşünebilirsin keyfi vs. diyerek. Allahın adaletini ben çok iyi bilirim bu yüzden de kimsenin hakkına boş yere girmem bu konuda rahat ol. :Z

Hmmm ima diyerek yumuşatayım dedim ama okey anlaşıldı. O zaman şöyle diyeyim sen direkt yaftalıyorsun evet yaftalamak bu daha doğru oldu. :D

İstediğini düşünebilirsin keyfi vs. diyerek. Allahın adaletini ben çok iyi bilirim bu yüzden de kimsenin hakkına boş yere girmem bu konuda rahat ol. :Z
Bizim hakkımızda kötü düşünenlerdeki akıl bu videoda Hürrem'n hayır işlemek istediğini saban sülo kadardır :A o yüzden rahatız :X

• Güldürdün
en basitinden profil foton için biri hariç hepsiyle olurum demiştin, sonra biz laf edince ima, algı ::X hııı oki o zaman :A:A
Şu ince ayrıntıyı unutuyorsun. Kendin de diyorsun ya "BEN" diyorum "Kendim KENDİM" için diyorum. Kalkıp da başkasına: "Sen ,biri hariç hepsiyle olursun" vs. demiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Şu ince ayrıntıyı unutuyorsun. Kendin de diyorsun ya "BEN" diyorum "Kendim KENDİM" için diyorum. Kalkıp da başkasına: "Sen ,biri hariç hepsiyle olursun" vs. demiyorum. :A
eee tamam işte bnm dediğim cümlelerde kötü ima ya da algı varsa ona sen çanak tutuyorsun demektir bu :A:A net bir şey söylüyorsun orada, okuyan kişiye göre değişmiyor anlamı :A:A bnm Fatoş videom öyleydi sen kötü yormuşsun :A:A

• Güldürdün
eee tamam işte bnm dediğim cümlelerde kötü ima ya da algı varsa ona sen çanak tutuyorsun demektir bu :A:A net bir şey söylüyorsun orada, okuyan kişiye göre değişmiyor anlamı :A:A bam Fatoş videom öyleydi sen kötü yormuşsun :A:A
Ne münasebo ayol, ben kendimi bir yerden atsam aaa bu çanak tutuyor hadi ben de kendimi atayım mı diyeceksin ne saçma bir düşünce. :F

Kötyüe yormadım zaten senin niyetinin kötü olduğunu biliyorum seni tanıdığım için. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ne münasebo ayol, ben kendimi bir yerden atsam aaa bu çanak tutuyor hadi ben de kendimi atayım mı diyeceksin ne saçma bir düşünce. :F

Kötyüe yormadım zaten senin niyetinin kötü olduğunu biliyorum seni tanıdığım için. :A
niyet okumayla karar alınan kararlar herkese zarar verir diyor ve iyi akşamlar diliyorum :A:A

• Güldürdün