Avrupa`da Türk Takımlarının Durumu Nasıl?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,182
Puanı
1,061
Futbolda Avrupa kupalarında 5. hafta sona erdi. Liglerde statüye göre ilk 8 sıradaki takımlar direkt ilk 16`ya giderken 9 ve 24. sıralarda yer alan 16 takım son 16`ya kalmak için play off oynayacaklar. Türk takımlarının liglerinde durumları şöyle:

Avrupa Liginde mücadele eden Galatasaray ilk 5 maçından sonra 11 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Galatasaray`ın kalan son 4 maçı fikstürü şöyle:

20.45 | 12 Aralık Perşembe

Malmö - Galatasaray (Malmö New Stadium)

18.30 | 21 Ocak Salı

Galatasaray - Dinamo Kiev (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)

23.00 | 30 Ocak Perşembe

Ajax - Galatasaray (Johan Cruijff Arena)

Avrupa Liginde mücadele eden Fenerbahçe, son hafta Çekya`da Slavia Prag deplasmanından aldığı hayati 3 puanla puanını 8 puan yaparak ligde 15. sıraya yükseldi. Sarı Kanaryanın kalan Maçları ise şöyle:

6. HAFTA

11 ARALIK ÇARŞAMBA
18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO

7. HAFTA
23 OCAK PERŞEMBE
20.45 FENERBAHÇE - LYON

8. HAFTA
30 OCAK PERŞEMBE
23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE

Avrupa Liginde mücadele eden Beşiktaş, tarafsız sahada oynan maçta İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv`den aldığı 3-1`lik şok mağlubiyetle ligde 22. sıraya geriledi. Kara Kartal`ın kalan Maçları ise şöyle:

12 Aralık | Bodo Glimt-Beşiktaş ✈

22 Ocak | Beşiktaş-Athletic Bilbao 🏚

30 Ocak | Twente-Beşiktaş ✈

Konferans liginde mücadele eden Başakşehir`de işler yolunda gitmiyor. Bu hafta kendi evinde Moldova takımı Petrocub`la aldığı beraberlik sonucunda üst tura çıkma şansını mucizelere bırakan İstanbul takımı ligde 33. sırada. Takımın kalan maçları şöyle:

12 Aralık Perşembe:

20.45 Başakşehir-Heidenheim

19 Aralık Perşembe:

23.00 Cercle Brugge-Başakşehir

Son düzenleme:
4 maçta 5 puanla 21. Sırada olursan playy offa hatta daha da kötüsü elenir bu gidişle Fenerbahçe. 🤬

4 maçta 5 puanla 21. Sırada olursan playy offa hatta daha da kötüsü elenir bu gidişle Fenerbahçe. 🤬
Muhtemelen 10-12 puan ve üzeri play off`a kalacak. Kalan maçlardan iki galibiyet çıkarması lazım Fenerbahçe`nin. Bilbao, sizle oynayana kadar ilk 8`i garantilerse puan alabilirsiniz. Son maç Danimarka takımıyla onu da yenebilirsiniz rahatlıkla. Kilit maç Lyon maçı olacak bence. Ben illa ki fenerin ilk 24de olacağını düşünüyorum.

Ben düşünmüyorum. Elenecektir. Bugün ortaya koyduğu bu oyun olmayan bile oyunla gösterdi bunu.

Lyon ve Bilbao takımına muhtemelen yenilir.

Berabere kalacağı takım MIDTJYLLAND

Reactions: 12.Adam
Ben düşünmüyorum. Elenecektir. Bugün ortaya koyduğu bu oyun olmayan bile oyunla gösterdi bunu.

Lyon ve Bilbao takımına muhtemelen yenilir.

Berabere kalacağı takım MIDTJYLLAND
Abi o takımların Saracoğlu`na nasıl kafada geleceği önemli. Garantileyip gelirlerse 50 bin taraftarla alırsınız o maçları.

Abi o takımların Saracoğlu`na nasıl kafada geleceği önemli. Garantileyip gelirlerse 50 bin taraftarla alırsınız o maçları.
Bizim takımda iş yok işte sıkıntı o. Çok isteksiz çok uyumsuz oynuyorlar. Kaçan penaltıda beni görmen lazımdı. Dzeko niye kullanmadı diye 🤬

Bizim takımda iş yok işte sıkıntı o. Çok isteksiz çok uyumsuz oynuyorlar. Kaçan penaltıda beni görmen lazımdı. Dzeko niye kullanmadı diye 🤬
Baktım evet. Neden Dzeko kullanmadı anlamak zor. Okan Buruk, arkadaş gibi takımıyla. Mou`nun oyuncuların hepsinin ismini bildiğinden bile emin değilim.
Yine de bir şekilde kenetlenip kazanırlar bence. Fenerbahçe kendi evinde iyi oynuyor.

6. HAFTA
11 ARALIK ÇARŞAMBA
18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO

7. HAFTA
23 OCAK PERŞEMBE
20.45 FENERBAHÇE - LYON

8. HAFTA
30 OCAK PERŞEMBE
23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE

3 maçta 0 puan net
beşiktaş belki play-off oynar
başakşehir ve fenerbahçe maalesef elenir galatsaray 17 puanla doğrudan üst tura çıkar.

galatasarayın oynadığı maçlar stadyumlarıyla beraber açıklanmış diğer takımlarda öyle bir durum yok? onlar üvey evlatmı @S.G.A.T.

Reactions: S.G.A.T.
Konu güncel. Fikstür ve son durum ana sayfaya eklendi.

* Bu hafta sonunda Galatasaray ilk 8 için büyük avantaj elde etmiş durumda!

* Fenerbahçe, bir galibiyet daha alması durumunda ilk 24`e girmeyi büyük ölçüde garantilemiş olacak! Gelecek hafta olası bir galibiyet sonucunda son 2 haftaya İlk 8 için de iddialı durumda girebilir!

* Beşiktaş, mağlup olmasına rağmen ilk 24 için potada!

* Başakşehir, bu haftaki beraberlik sonucunda üst tura çıkma şansını mucizelere bırakmış durumda.

Son düzenleme: