Avrupa Avrupa Final Yapıyor!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
TRT 1'de ekranlara geln Avrupa Avrupa dizisi Final yapıyor...

TRT’de yayınlanan Başrollerinde Tarık Pabuççuoğlu, Selen Seyven, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Ahmet Saraçoğlu, Günay Karacaoğlu, Burak Serdar Şanal rol aldığı“Avrupa Avrupa” 91. bölümde “Final” yapıp ekranlara veda edicek.

awww.starmetre.com_gallery2_grp47_avrupa_avrupa_477_821718.jpg

Ekli dosyalar

• awww.starmetre.com_gallery2_grp47_avrupa_avrupa_477_821718.jpg
    awww.starmetre.com_gallery2_grp47_avrupa_avrupa_477_821718.jpg
    86.8 KB · Hit: 1,001
Oyuncu kadrosunda ciddi bir değişiklik olmuştu. Hep bu yüzden düşüşe geçti. Yoksa daha da devam ederdi. En azından 100'ü bulsalar iyiydi. Hayırlı olsun. :)

oyuncu kadrosu çok değişti üstüne çarşambaya almakla trt hata etti kaçınılmaz sonuç :)

Azerbaycanlılar üzülecek özellikle bu habere. Orada geniş bir kitle izliyordu. Bir ara Azerbaycan'da bölüm çekmişlerdi ve Azerilerin sevmesindeki en büyük etkenlerden biri bu. :)

TRT'nin büyük hatalarindan birinden sonra bir dizi daha final yapiyor.
Pazar aksamlari ne güzel izliyordum. Oyuncu kadrosu degismesi ve üstüne gün degisimi ile kitle kaybetti. TRT yazik etti.

Yerine Gurbette Aşk dizisi gelebilir. :)

Eski Hikaye PT-1'e gelmez çünkü 1 saat olarak yayınlanacak artık. :)

Reytingleri çok kötüydü, beklenen gelişme.

Diziyi geçen sene tadında bitereceklerdi, oyuncu değişiklikleri filan dizinin sonunu hazırladı.

Pazar olduğu zaman denk geldikce izliyordum ama çarşamba olması ve oyuncu değişikliyi dizini hızlı bir şekilde düşürdü :T:

pazar günleri denk geldiğimde seyrediyordum fena da deildi ama önemli olan reytingler düşük gelince yapacak bişey yok

İyi oldu.Selen Soyven'i umarım güzel bir dizide görürüm.

Belki Kıvaç'ın dizisinde belki Yzüyıl'da görürüz.:)

en iyisi reyting katsında malesef payı%0000000000000000000000,1

Doğru karar. Dizi önemli oyuncularının kadrodan ayrılmasıyla çok kan kaybetti..

İlk sezonları ara sıra izliyordum. :) Oyuncuları yeni dizide görmek dileği ile.... :)

Eski kadroyla izlerdim ara ara ama bu kadroyla izlemedim hiç. Hayırlısı olsun tüm ekibe teşekkürler. :)