Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını @Forumdash ile izleyin bu gecepaylaşıyordurda bir iki bölüm izlemiştir)
Şu @MasacRE- nin Çıplak adamını @Forumdash ile izleyin bu gecepaylaşıyordurda bir iki bölüm izlemiştir)
Masacre'nin çıplak adamı diye tanıtmasak diziyi? Yanlış anlaşılmalar olabilirŞu @MasacRE- nin Çıplak adamını @Forumdash ile izleyin bu geceBiz @MasacRE- ile yarın sizin görüşünüze göre değerlendiririz
ilk bölüme bakarım kötüyse beni kimse tutamaz başka bir diziye yelken açarım o kesinŞu @MasacRE- nin Çıplak adamını @Forumdash ile izleyin bu geceBiz @MasacRE- ile yarın sizin görüşünüze göre değerlendiririz
@destere İle @Forumdash düşünsün cnmMasacre'nin çıplak adamı diye tanıtmasak diziyi? Yanlış anlaşılmalar olabilir
@xemrexxx Eskiden izliyordu böyle hapishaneden ecünnüler paylaşıyordu neydi dizi bilmiyorum ama
ben izlerim diyorumda ne zaman başlayacağımı bilemiyorum daha yarım dizilerim varyeni keşifler yapıyorsunuz onları hangi araya sığdıralım şaştık kaldık
o zamanlar tosbağa serbestti şimdi patronunun totosundan başka izlediği bişey yoktur
@xemrexxx mezarına girmeden cevapla o hapishanede paylaştığın ecünnü dizisi neydiİşte yeniler ve haftalık devam etiklerimle araya sıkıştırmaya yer yokAma sen başladiğinda haber et izlemek istersen.
kız yerliyse parmaklıkalr ardında yabancı izlemedim gibi
Yabancı böyle turuncu giysili zenci kadın mahkumlar paylaşıyordun @destere @Forumdash da merak ettikız yerliyse parmaklıkalr ardında yabancı izlemedim gibiarada portakal yeni kara delik dizisinden coboro fotolar paylaşıyordum sadece seni çatlatmak için
Biz dedik sana @Çiğdem-kız yerliyse parmaklıkalr ardında yabancı izlemedim gibiarada portakal yeni kara delik dizisinden coboro fotolar paylaşıyordum sadece seni çatlatmak için
bence sen o kadınları çekemedeğin için aklında kalmış yoksa ben izlemiyordumYabancı diziydi hapishanede zenci kadın mahkumlar vardı hep unutmuş fanıymış gibi paylaşıyordu .
@xemrexxx
merakım ikiye katlandı,efsun psikopata benziyorYine çok mu çok harikasınız Demet Hanım.
Yine çok mu çok harikasınız Demet Hanım.
O bana da garip geldi ama fragman bayağı iyi olmuş. Aslında Demet için izlenir de çok fazla dizim var bakamam. Perşembe günü Bizim Hikaye'yi devirir ona sevinirim en kötü.Tövbe estağfurullah burası nasıl yer Seren Serengil'in kaldığı yer nasıl yer.
O bana da garip geldi ama fragman bayağı iyi olmuş. Aslında Demet için izlenir de çok fazla dizim var bakamam. Perşembe günü Bizim Hikaye'yi devirir ona sevinirim en kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?