Star Avlu - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
1571339514720.png

Yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği dizinin kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece, Ayça Damgacı, Şeyla Halis, Rüçhan Çalışkur, Çağdaş Onur Öztürk ve Teoman Kumbaracıbaşı yer alıyor.

"Avlu: The Yard" tüm bölümleriyle Netflix'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...​

Sezonun son haftalarında yeni başlayacak dizilerden umut duyduğum iki diziden biri. Umarım beklentimi karşılar.

Çok izlemek istiyorum ama izleyemeyeceğim büyük ihtimal. Belki yazın izlerim. Parmaklıklar Ardında'nın etkisini vermesi yeterli.

Aaa başlıyor demek katır suratlı efsun :A @xemrexxx @kerem Ve izleyecek diğerleri yeni takacağım dizi siz oldunuz hayırlı olsun ayoll :Z:Z:Z

Bekliyoruz büyük merakla. Bizim Hikaye ile aynı gün olması talihsiz bir şey benim için ama sıkıntı yok duruma göre biri netten. Başarılar diliyorum ve iyi başlayacağına kuşkum yok.

Gece netten şans vereceğim bu diziye de umarım çok iyidir cidden. 🙂

Demin biraz baktım Demet daha ilk sahneden döktürmüş. Tersini beklemek saçma olurdu zaten. :bhr:

VS'nin özeti yayınlanırken baktım, fena dizi olmamış ama günü yanlış benim için.